Yasakların Kalkması Manisalı Kuaför ve Berber Esnafını Memnun Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2020 - 16:23, Güncelleme: 26.07.2020 - 16:23
 

Yasakların Kalkması Manisalı Kuaför ve Berber Esnafını Memnun Etti

Caner KILIÇ COVID-19 kapsamında kapatılan berberler ve kuaförlere getirilen yasaklar zamanla kaldırılıyor. Yayınlanan yeni düzenleme ile kuaför ve güzellik merkezlerinde kalıcı makyaj ve cilt bakımı ile berberlerde ustura ile sakal tıraşı yasağının kaldırılmasıyla esnafın yüzü güldü. Yasakların yavaş yavaş kaldırılmasıyla mutluluk duyduğunu, esnafın her şekilde tedbirlere uyarak işletmeyi sağladığını ifade eden Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, “Berber, kuaför ve güzellik merkezlerine yeni düzenleme yayınlandı. Yeni düzenlemede ustura ile sakal tıraşına, kalıcı makyaj ve cilt bakımına olan yasaklar kaldırıldı. Bu bizim için sevindirici bir haberdir. Çünkü kapandıktan sonraki dönemlerde yaşadığımız sıkıntıları kaldırmak istiyoruz. Bu şekilde işlerimizin düzene gireceğine inanıyoruz. Yasakların kalkması için Federasyon Başkanımız ve oda başkanlarının büyük mücadeleleri oldu. Yazılar yazdık Cimer’e, sıkıntılarımızı dile getirdik ve daha sonra sorunumuzu çözdük. Kısıtlamaların bu dönemde kalkması bizi çok sevindirmiştir, burada devlet büyüklerimize, Manisa Valimize, kaymakamlarımıza, sağlık görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Büyük emek harcadılar bu süreç boyunca” dedi.  Berber Ve Kuaförlerden Virüs Bulaşacağına İnanmıyoruz Esnaf halkının tam anlamıyla tüm kurallara uyduğunu dile getiren Bartu, “Manisa’mız da vaka sayılarının arttığını duyuyoruz fakat berber ve kuaförlerden hiçbir şekilde hastalık bulaşmayacağına inancımız tam.  Çünkü tüm tedbirler alınmış durumda. Maske kullanımı, sosyal mesafe hijyen tam anlamıyla sağlanmış bulunmaktadır. Bu konuda denetimlerin devam edeceğini biliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz ve çok sevindik, müşterilerimizin gönül rahatlığıyla tercih etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Caner KILIÇ

COVID-19 kapsamında kapatılan berberler ve kuaförlere getirilen yasaklar zamanla kaldırılıyor. Yayınlanan yeni düzenleme ile kuaför ve güzellik merkezlerinde kalıcı makyaj ve cilt bakımı ile berberlerde ustura ile sakal tıraşı yasağının kaldırılmasıyla esnafın yüzü güldü. Yasakların yavaş yavaş kaldırılmasıyla mutluluk duyduğunu, esnafın her şekilde tedbirlere uyarak işletmeyi sağladığını ifade eden Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, “Berber, kuaför ve güzellik merkezlerine yeni düzenleme yayınlandı. Yeni düzenlemede ustura ile sakal tıraşına, kalıcı makyaj ve cilt bakımına olan yasaklar kaldırıldı. Bu bizim için sevindirici bir haberdir. Çünkü kapandıktan sonraki dönemlerde yaşadığımız sıkıntıları kaldırmak istiyoruz. Bu şekilde işlerimizin düzene gireceğine inanıyoruz. Yasakların kalkması için Federasyon Başkanımız ve oda başkanlarının büyük mücadeleleri oldu. Yazılar yazdık Cimer’e, sıkıntılarımızı dile getirdik ve daha sonra sorunumuzu çözdük. Kısıtlamaların bu dönemde kalkması bizi çok sevindirmiştir, burada devlet büyüklerimize, Manisa Valimize, kaymakamlarımıza, sağlık görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Büyük emek harcadılar bu süreç boyunca” dedi. 


Berber Ve Kuaförlerden Virüs Bulaşacağına İnanmıyoruz


Esnaf halkının tam anlamıyla tüm kurallara uyduğunu dile getiren Bartu, “Manisa’mız da vaka sayılarının arttığını duyuyoruz fakat berber ve kuaförlerden hiçbir şekilde hastalık bulaşmayacağına inancımız tam.  Çünkü tüm tedbirler alınmış durumda. Maske kullanımı, sosyal mesafe hijyen tam anlamıyla sağlanmış bulunmaktadır. Bu konuda denetimlerin devam edeceğini biliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz ve çok sevindik, müşterilerimizin gönül rahatlığıyla tercih etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.