YAŞAR COŞKUN’DAN TUGAY KOMUTANI DERE’YE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2018 - 09:37, Güncelleme: 05.01.2018 - 09:37
 

YAŞAR COŞKUN’DAN TUGAY KOMUTANI DERE’YE ZİYARET

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’ye ziyarette bulundu. Genel Müdür Coşkun’a, yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay eşlik etti. Tugay Komutanı Albay Dere, nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Coşkun’a ve yardımcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. “MANİSAMIZ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, il genelinde kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade ederek, “Manisamızın gelişimi ve kalkınması için yoğun tempoda çalışıyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli olarak istişarelerde bulunmanın önemini biliyor ve buna göre hareket ediyoruz. Manisamız için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Manisa Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’ye misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’ye ziyarette bulundu. Genel Müdür Coşkun’a, yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay eşlik etti. Tugay Komutanı Albay Dere, nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Coşkun’a ve yardımcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“MANİSAMIZ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, il genelinde kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade ederek, “Manisamızın gelişimi ve kalkınması için yoğun tempoda çalışıyoruz. Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli olarak istişarelerde bulunmanın önemini biliyor ve buna göre hareket ediyoruz. Manisamız için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Manisa Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’ye misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.