YENİ HAN’NIN KADERİ DEĞİŞTİRİLECEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 09:57, Güncelleme: 24.07.2018 - 09:57
 

YENİ HAN’NIN KADERİ DEĞİŞTİRİLECEK

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da, büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması amacıyla ihaleye açılıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yeni Han içinde bulunan ve kullanılmayan dükkanların daha aktif ve Manisa’nın tanıtımına katkı sağlayacak şekilde düzenlenmesi için kolları sıvadı. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresinden Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen tarihi yapının Manisa’nın kültürel ve tarihi dokusuna uygun şekilde kullanılmasını hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, büro tarzında kullanılan ve pasif durumda olan dükkânların tahsislerini Belediye Meclisi’nde oy birliği ile iptal ederek, yeniden ihaleye açıyor. Yeni han içindeki dükkanları kiralamak isteyen vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına başvurabilecekleri, ancak kiralayacakları dükkânları ofis olarak kullanamayacakları belirtildi. MASMEK SATIŞ MERKEZİ VE KURS MERKEZİ DE AÇILACAK Yeni Han’ın üst katında bulunan 32 adet iş yeri, Manisa tarihi ve kültürünü yaşatabilecek ürünlerin yapımı ve satışı açısından hizmet verme şartı ile ihaleye verilecek. Öte yandan Yeni Han’ın zemin katında bulunan 4 Adet iş yerinin de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından MASMEK satış merkezi ve kurslarının verileceği eğitim merkezi haline dönüştürüleceği ifade edildi.  
Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da, büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması amacıyla ihaleye açılıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yeni Han içinde bulunan ve kullanılmayan dükkanların daha aktif ve Manisa’nın tanıtımına katkı sağlayacak şekilde düzenlenmesi için kolları sıvadı. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte İl Özel İdaresinden Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen tarihi yapının Manisa’nın kültürel ve tarihi dokusuna uygun şekilde kullanılmasını hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, büro tarzında kullanılan ve pasif durumda olan dükkânların tahsislerini Belediye Meclisi’nde oy birliği ile iptal ederek, yeniden ihaleye açıyor. Yeni han içindeki dükkanları kiralamak isteyen vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına başvurabilecekleri, ancak kiralayacakları dükkânları ofis olarak kullanamayacakları belirtildi.
MASMEK SATIŞ MERKEZİ VE KURS MERKEZİ DE AÇILACAK
Yeni Han’ın üst katında bulunan 32 adet iş yeri, Manisa tarihi ve kültürünü yaşatabilecek ürünlerin yapımı ve satışı açısından hizmet verme şartı ile ihaleye verilecek. Öte yandan Yeni Han’ın zemin katında bulunan 4 Adet iş yerinin de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından MASMEK satış merkezi ve kurslarının verileceği eğitim merkezi haline dönüştürüleceği ifade edildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.