YERDE GÖRÜNCE DAYANAMADILAR!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2022 - 18:00, Güncelleme: 13.01.2022 - 18:00
 

YERDE GÖRÜNCE DAYANAMADILAR!

Manisa’da kimliği belirsiz kişilerce Şehzadeler ilçesinde bir boş arsaya atılan Türk bayrakları duyarlı belediye temizlik işçilerince onların bulundukları yerden katlanarak alındı.
Sabahın erken saatlerinde Şehzadeler ilçesinin sokaklarındaki çevre kirliliği oluşturan maddeleri toplamakla sorumlu temizlik işçileri İsmail Dündar ve Murat Asal, İstanbul yolu yeni garaj güzergahındaki bir arsa içerisinde atılmış Türk bayrakları gözlerine çarptı. Belediye Temizlik işçileri Türk bayrakları bulundukları yerden toplayarak öpüp başlarının üzerine koyup katladılar. O sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlarda o anları cep telefonuyla kayda aldı. YERDEN ALINAN BAYRAKLAR EVLERİNDE DALGALANACAK Türk bayrağının üzerinde kırmızı rengin bu vatan için savaşmış binlerce şehit kanına ait olduğunu dile getiren duyarlı temizlik işçisi Çetin Akar, "Biz bölgemizde sadece çevreyi kirleten atıkları toplamıyoruz. Daha doğrusu biz bir robot değil hissiyatlarımız ve hassasiyetlerimiz vardır. Bu ülke kolay kurulmadı .O bayrakları oraya atanlar şunu unutmasınlar ki O kırmızı renk ve onu simgeleyen ay yıldızla bezenmiş bayrağımızın ortaya çıkması için atalarımız şehit kanını akıtmışlar. Bizim hassasiyetimiz bundandır.Bizlerde bu bayrakların tozunu silkeleyip öptük ve başımızı üzerine koyup katladık.Şimdi bu bayraklar bizlerin evlerimizin çatılarında şahlanacaktır. Bir daha sesleniyoruz bayrağımızın kıymetini bilin” dedi.
Manisa’da kimliği belirsiz kişilerce Şehzadeler ilçesinde bir boş arsaya atılan Türk bayrakları duyarlı belediye temizlik işçilerince onların bulundukları yerden katlanarak alındı.

Sabahın erken saatlerinde Şehzadeler ilçesinin sokaklarındaki çevre kirliliği oluşturan maddeleri toplamakla sorumlu temizlik işçileri İsmail Dündar ve Murat Asal, İstanbul yolu yeni garaj güzergahındaki bir arsa içerisinde atılmış Türk bayrakları gözlerine çarptı. Belediye Temizlik işçileri Türk bayrakları bulundukları yerden toplayarak öpüp başlarının üzerine koyup katladılar. O sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlarda o anları cep telefonuyla kayda aldı.

YERDEN ALINAN BAYRAKLAR EVLERİNDE DALGALANACAK

Türk bayrağının üzerinde kırmızı rengin bu vatan için savaşmış binlerce şehit kanına ait olduğunu dile getiren duyarlı temizlik işçisi Çetin Akar, "Biz bölgemizde sadece çevreyi kirleten atıkları toplamıyoruz. Daha doğrusu biz bir robot değil hissiyatlarımız ve hassasiyetlerimiz vardır. Bu ülke kolay kurulmadı .O bayrakları oraya atanlar şunu unutmasınlar ki O kırmızı renk ve onu simgeleyen ay yıldızla bezenmiş bayrağımızın ortaya çıkması için atalarımız şehit kanını akıtmışlar. Bizim hassasiyetimiz bundandır.Bizlerde bu bayrakların tozunu silkeleyip öptük ve başımızı üzerine koyup katladık.Şimdi bu bayraklar bizlerin evlerimizin çatılarında şahlanacaktır. Bir daha sesleniyoruz bayrağımızın kıymetini bilin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.