"YERİMİZ HAZIR TAZİYE EVİ İSTİYORUZ"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 10:11, Güncelleme: 01.02.2018 - 10:11
 

"YERİMİZ HAZIR TAZİYE EVİ İSTİYORUZ"

Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’nin sakinleri, ilçe belediyesinden mahallelerine taziye evi yapılmasını talep etti.
HABER TURAN IŞIK Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, "Yukarı mahallemizde yaşayan vatandaşlar gelenek ve göreneklerini sürdürmek için özellikle taziye evi olmasını istiyorlar. Muhtarlık olarak yaklaşık 1 dönüme yakın arsamızı düzenledik, hazır hale getirdik. Şimdi Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye sesleniyoruz. Burada yaşayan vatandaşların iyi ve kötü günleri olduğu zaman geleneklerini sürdürüyorlar. Taziye olduğu zaman gidecekleri yerleri yok; mutlaka bir taziye evi olmalı. Muhtarlık bütçemiz yok. Taziye evinin belediyemiz tarafından yapılmasını talep ediyoruz. Bizler vatandaş olarak da destek vermeye hazırız; yeter ki başlansın.’diye konuştu.
Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’nin sakinleri, ilçe belediyesinden mahallelerine taziye evi yapılmasını talep etti.

HABER
TURAN IŞIK

Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, "Yukarı mahallemizde yaşayan vatandaşlar gelenek ve göreneklerini sürdürmek için özellikle taziye evi olmasını istiyorlar. Muhtarlık olarak yaklaşık 1 dönüme yakın arsamızı düzenledik, hazır hale getirdik. Şimdi Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye sesleniyoruz. Burada yaşayan vatandaşların iyi ve kötü günleri olduğu zaman geleneklerini sürdürüyorlar. Taziye olduğu zaman gidecekleri yerleri yok; mutlaka bir taziye evi olmalı. Muhtarlık bütçemiz yok. Taziye evinin belediyemiz tarafından yapılmasını talep ediyoruz. Bizler vatandaş olarak da destek vermeye hazırız; yeter ki başlansın.’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.