YGS'YE GEÇ KALDILAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2017 - 09:05, Güncelleme: 12.03.2017 - 09:05
 

YGS'YE GEÇ KALDILAR

Üniversiteye giden yolda ilk maraton olan YGS bugün gerçekleşti. Saat 10.00'da başlayan YGS'de TOKİ Çok Programlı Lisesi'nde kapılan 09.45'de kapanınca bazı öğrenciler sınava alınmadı. 
HABER TURAN IŞIK Sınava giremeyecekleri için büyük bir stres altına giren öğrenci ve veliler kapıları zorladı.  Geç kaldıkları için içeri alınmayan öğrencileri ve velileri görevli polisler ikaz ederek okul bahçesinden dışarı çıkardı. Sınava giremeyen öğrenciler, "Biz tam saat 9.30 da geldik ancak kalabalık ve yağmur olduğundan dolayı biraz geç kaldık, bizlerin hakkı yeniyor, gerekli yerlere itirazlarımızı yapacağız" dediler. Görevli polisler ise; "Kesinlikle sınav bina sorumlusunun talimatıdır kapılar 9. 45 de kapandı, o nedenle içeri alınmanız mümkün değil" diyerek öğrencileri ve velileri okul bahçesi dışına çıkardı.                          
Üniversiteye giden yolda ilk maraton olan YGS bugün gerçekleşti. Saat 10.00'da başlayan YGS'de TOKİ Çok Programlı Lisesi'nde kapılan 09.45'de kapanınca bazı öğrenciler sınava alınmadı. 
HABER
TURAN IŞIK

Sınava giremeyecekleri için büyük bir stres altına giren öğrenci ve veliler kapıları zorladı.

 Geç kaldıkları için içeri alınmayan öğrencileri ve velileri görevli polisler ikaz ederek okul bahçesinden dışarı çıkardı. Sınava giremeyen öğrenciler, "Biz tam saat 9.30 da geldik ancak kalabalık ve yağmur olduğundan dolayı biraz geç kaldık, bizlerin hakkı yeniyor, gerekli yerlere itirazlarımızı yapacağız" dediler.


Görevli polisler ise; "Kesinlikle sınav bina sorumlusunun talimatıdır kapılar 9. 45 de kapandı, o nedenle içeri alınmanız mümkün değil" diyerek öğrencileri ve velileri okul bahçesi dışına çıkardı.                        
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.