YILDA BİR ÖDEMELİ ARAÇ FIRSATI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2017 - 08:42, Güncelleme: 02.11.2017 - 08:42
 

YILDA BİR ÖDEMELİ ARAÇ FIRSATI

En son 2016 yılında Isuzu marka araç satışında; pikap, kamyon ve otobüs segmentleri olmak üzere 3 dalda Türkiye birinciliği alan Yükseliş Plaza, yılsonuna özel kampanyalar düzenliyor. Türkiye’de en güçlü pazar payına sahip firma olanYükseliş, ‘100 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz’ kampanyasını hayata geçirdi. Çiftçiler için de yani yılda bir ödemeli kredi kampanyası mevcut.
HABER CANER KILIÇ Manisa ve Uşak bölgesinde Isuzu, Salihli bölgesinde ise Honda Moses bayiliğini temsil eden Yükseliş Plaza, bu yıl 35’inci yılını kutluyor. 35 yıllık ‘Satış ve sonrası süren dostluk’ sloganıyla Manisa halkına hizmet vermeye devam eden Yükseliş Firması, yılın son aylarına girilmesiyle yeni kampanyaları hayata geçiriyor. Manisa çiftçisinin yaşadığı zorluklara destek olmak istediklerini söyleyen Yükseliş Plaza Genel Direktörü Ali Yüksel, bu yüzden cazip kampanyalara başvurduklarını dile getirdi. Yüksel; “Bayiliğini yaptığımız Isuzu ticari araçların satışları artmış durumda. Biz de bunu desteklemek için Değerli Manisalılara 100 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdik. Son 2 ay içerisinde bu kampanyamız devam edecek. Aynı zamanda çiftçilerimiz için de ‘mahsulden mahsule, yani yılda bir ödemeli kredi kampanyamız mevcut.”dedi. ÇİFTÇİYE ‘MAHSULDEN MAHSULE’ FIRSATI Yükseliş Firmasının sadece kendi bölgesinde değil tüm Türkiye’de söz sahibi olduğunu vurgulayan Ali Yüksel; “Bizler aynı zamanda çiftçiyiz, çiftçi çocuklarıyız. Bizim çiftçimiz, maalesef bölge ürününün para etmemesinden dolayı, bir şeyi satın almasını bırakın var olan masrafını karşılaması bile zor hale geldi. Görüyorsunuz ki üzüm hala 4 lira civarlarında seyrediyor. Çünkü mazot, ilaç anlamında girdiler gereğinden fazla yükseldi. Biz de bu ortamda çiftçilerimizin var olan araçlarını yenileyebilmesi için; onların gelirlerinin nasıl ki yılda bir olduğunu biliyorsak, giderlerinin de yılda bir olmasını sağlıyoruz. Bu sayede Manisa’da pikap segmentindepazar birincisiyiz. Çiftçimizin parası nasıl ki pamuktan, zeytinden, üzümden yılda bir geliyorsa, biz de çiftçi dostumuzun yılda bir ödemeli olarak araç sahibi olmasını sağlıyoruz. Bu sayede çiftçimiz her ay bankaya gidip taksit yatırmak zorunda kalmıyor. Zaten böyle bir şeyi yapma şansı yok, çünkü parasını yılda bir kere kazanıyor.”diye konuştu. FUARDAKİ STANTLARINA DAVET ETTİ Manisa’da, bu gün saat 14.00'da 11.’si düzenlenecek olan Tekno Tarım Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda da stant açacaklarını belirten Yüksel, kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşları fuara davet etti. Ali Yüksel, son olarak şu sözlere yer verdi; “Müşterilerimize, bir müşteri gibi değil, her zaman bir dost gibi davranmaya gayret gösteriyoruz. Manisa merkez ve 17 ilçelerimizde çalışmalarımız bu yolda devam ediyor. Manisa merkezde ‘Ünallar’, Salihli’de ise ‘Yükseliş’ olarak 2 yetkili servis olarak hizmet veriyoruz. Bu kampanyalarımızdan faydalanmak isteyen Manisa halkımızı fuara bekliyoruz.”      
En son 2016 yılında Isuzu marka araç satışında; pikap, kamyon ve otobüs segmentleri olmak üzere 3 dalda Türkiye birinciliği alan Yükseliş Plaza, yılsonuna özel kampanyalar düzenliyor. Türkiye’de en güçlü pazar payına sahip firma olanYükseliş, ‘100 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz’ kampanyasını hayata geçirdi. Çiftçiler için de yani yılda bir ödemeli kredi kampanyası mevcut.
HABER
CANER KILIÇ


Manisa ve Uşak bölgesinde Isuzu, Salihli bölgesinde ise Honda Moses bayiliğini temsil eden Yükseliş Plaza, bu yıl 35’inci yılını kutluyor. 35 yıllık ‘Satış ve sonrası süren dostluk’ sloganıyla Manisa halkına hizmet vermeye devam eden Yükseliş Firması, yılın son aylarına girilmesiyle yeni kampanyaları hayata geçiriyor. Manisa çiftçisinin yaşadığı zorluklara destek olmak istediklerini söyleyen Yükseliş Plaza Genel Direktörü Ali Yüksel, bu yüzden cazip kampanyalara başvurduklarını dile getirdi. Yüksel; “Bayiliğini yaptığımız Isuzu ticari araçların satışları artmış durumda. Biz de bunu desteklemek için Değerli Manisalılara 100 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdik. Son 2 ay içerisinde bu kampanyamız devam edecek. Aynı zamanda çiftçilerimiz için de ‘mahsulden mahsule, yani yılda bir ödemeli kredi kampanyamız mevcut.”dedi.



ÇİFTÇİYE ‘MAHSULDEN MAHSULE’ FIRSATI
Yükseliş Firmasının sadece kendi bölgesinde değil tüm Türkiye’de söz sahibi olduğunu vurgulayan Ali Yüksel; “Bizler aynı zamanda çiftçiyiz, çiftçi çocuklarıyız. Bizim çiftçimiz, maalesef bölge ürününün para etmemesinden dolayı, bir şeyi satın almasını bırakın var olan masrafını karşılaması bile zor hale geldi. Görüyorsunuz ki üzüm hala 4 lira civarlarında seyrediyor. Çünkü mazot, ilaç anlamında girdiler gereğinden fazla yükseldi. Biz de bu ortamda çiftçilerimizin var olan araçlarını yenileyebilmesi için; onların gelirlerinin nasıl ki yılda bir olduğunu biliyorsak, giderlerinin de yılda bir olmasını sağlıyoruz. Bu sayede Manisa’da pikap segmentindepazar birincisiyiz. Çiftçimizin parası nasıl ki pamuktan, zeytinden, üzümden yılda bir geliyorsa, biz de çiftçi dostumuzun yılda bir ödemeli olarak araç sahibi olmasını sağlıyoruz. Bu sayede çiftçimiz her ay bankaya gidip taksit yatırmak zorunda kalmıyor. Zaten böyle bir şeyi yapma şansı yok, çünkü parasını yılda bir kere kazanıyor.”diye konuştu.

FUARDAKİ STANTLARINA DAVET ETTİ
Manisa’da, bu gün saat 14.00'da 11.’si düzenlenecek olan Tekno Tarım Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda da stant açacaklarını belirten Yüksel, kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşları fuara davet etti. Ali Yüksel, son olarak şu sözlere yer verdi; “Müşterilerimize, bir müşteri gibi değil, her zaman bir dost gibi davranmaya gayret gösteriyoruz. Manisa merkez ve 17 ilçelerimizde çalışmalarımız bu yolda devam ediyor. Manisa merkezde ‘Ünallar’, Salihli’de ise ‘Yükseliş’ olarak 2 yetkili servis olarak hizmet veriyoruz. Bu kampanyalarımızdan faydalanmak isteyen Manisa halkımızı fuara bekliyoruz.”
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.