Yıldırım Düşen Trafoya MASKİ’den Yıldırım Gibi Müdahale

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 16:56, Güncelleme: 19.06.2020 - 16:56
 

Yıldırım Düşen Trafoya MASKİ’den Yıldırım Gibi Müdahale

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde yıldırım düşen elektrik trafosunu yenileyerek vatandaşların su sorunu yaşamasının önüne geçti. Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “MASKİ ekipleri arızalara yıldırım gibi yetişiyor, vatandaşı mağdur etmiyor. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların içme suyu tüketimini kesintisiz ve kaliteli hale getirmek adına enerji temini çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ arızalanan sistemleri kısa süre içerisinde çalışır hale getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sonucu bozulan elektrik trafosunu yenileyerek, vatandaşların su sorunu yaşamalarının önüne geçti. Ekiplerin anında müdahalesi ile herhangi bir su kesintisi olmadan arıza onarıldı. “MASKİ Gece Gündüz demeden çalışıyor” Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Mahallemizde bulunan elektrik trafosu yıldırım düşmesi sonucu yandı. MASKİ ilçe şefliğine bildirdik. Ekipler anında arızaya müdahale etti. Hızlı müdahale ile vatandaşlarımızın herhangi bir su sorunu yaşamaması sağlandı. Gece gündüz demeden ne zaman başımız sıkışsa MASKİ Genel Müdürlüğü yanımızda. Görevli arkadaşlar güzel özverili, canla başla çalıştılar. Trafomuz yenilendi. Ekipler arızalara yıldırım gibi yetişiyor, vatandaşı mağdur etmiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde yıldırım düşen elektrik trafosunu yenileyerek vatandaşların su sorunu yaşamasının önüne geçti. Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “MASKİ ekipleri arızalara yıldırım gibi yetişiyor, vatandaşı mağdur etmiyor. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların içme suyu tüketimini kesintisiz ve kaliteli hale getirmek adına enerji temini çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ arızalanan sistemleri kısa süre içerisinde çalışır hale getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sonucu bozulan elektrik trafosunu yenileyerek, vatandaşların su sorunu yaşamalarının önüne geçti. Ekiplerin anında müdahalesi ile herhangi bir su kesintisi olmadan arıza onarıldı.

MASKİ Gece Gündüz demeden çalışıyor”

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Mahallemizde bulunan elektrik trafosu yıldırım düşmesi sonucu yandı. MASKİ ilçe şefliğine bildirdik. Ekipler anında arızaya müdahale etti. Hızlı müdahale ile vatandaşlarımızın herhangi bir su sorunu yaşamaması sağlandı. Gece gündüz demeden ne zaman başımız sıkışsa MASKİ Genel Müdürlüğü yanımızda. Görevli arkadaşlar güzel özverili, canla başla çalıştılar. Trafomuz yenilendi. Ekipler arızalara yıldırım gibi yetişiyor, vatandaşı mağdur etmiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.