YILMAZLAR MAHALLESİ ETV EKRANLARINDA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2022 - 08:04, Güncelleme: 18.01.2022 - 08:04
 

YILMAZLAR MAHALLESİ ETV EKRANLARINDA

Manisa’nın ilk yerel kanalı Etv’de her Cuma saat 20:00’da yayınlanan "Hadi Gezelim" programı kapsamında son olarak Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Yılmazlar adım adım gezilerek Manisalılara tanıtıldı.
Etv ekranlarında Belgin Koçak’ın hazırlayıp sunduğu Hadi Gezelim programı, gün yüzüne çıkamamış birçok güzelliği içinde barındıran kırsal mahallelerdeki kültürü ve orada yaşayan insanların ilginç yaşam hikayelerini Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Belgin Koçak, gittiği kırsal mahallelerde sohbet ettiği vatandaşların hayat hikayeleri aktarıyor, yöresel ve etnik yaşamlarını ekranlara taşıyor. Son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı Yılmazlar Mahallesi’nin ve orada yaşayan insanların hikayesi tanıtıldı. BAŞKAN BİLGİN 2022 HEDEFLERİNİ ANLATTI Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in de konuk olduğu program çekimlerinde, Başkan Bilgin, ilçede yapılan çalışmaları ve yönetimin başına geçmesiyle ilçede gelişen faaliyetleri aktardı. Başkan Bilgin, 2022 yılında birçok güzel projeyi Saruhanlılarla buluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Saruhanlılara müjdeler verdi. Programın tekrarını izlemek için tıklayın…
Manisa’nın ilk yerel kanalı Etv’de her Cuma saat 20:00’da yayınlanan "Hadi Gezelim" programı kapsamında son olarak Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Yılmazlar adım adım gezilerek Manisalılara tanıtıldı.

Etv ekranlarında Belgin Koçak’ın hazırlayıp sunduğu Hadi Gezelim programı, gün yüzüne çıkamamış birçok güzelliği içinde barındıran kırsal mahallelerdeki kültürü ve orada yaşayan insanların ilginç yaşam hikayelerini Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Belgin Koçak, gittiği kırsal mahallelerde sohbet ettiği vatandaşların hayat hikayeleri aktarıyor, yöresel ve etnik yaşamlarını ekranlara taşıyor. Son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı Yılmazlar Mahallesi’nin ve orada yaşayan insanların hikayesi tanıtıldı.

BAŞKAN BİLGİN 2022 HEDEFLERİNİ ANLATTI

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in de konuk olduğu program çekimlerinde, Başkan Bilgin, ilçede yapılan çalışmaları ve yönetimin başına geçmesiyle ilçede gelişen faaliyetleri aktardı. Başkan Bilgin, 2022 yılında birçok güzel projeyi Saruhanlılarla buluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Saruhanlılara müjdeler verdi.

Programın tekrarını izlemek için tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.