YÜKSEK GERİLİM HATLARINA 27.500 VOLT ELEKTRİK ENERJİSİ VERİLECEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2017 - 10:13, Güncelleme: 25.08.2017 - 10:13
 

YÜKSEK GERİLİM HATLARINA 27.500 VOLT ELEKTRİK ENERJİSİ VERİLECEK

Valilik uyardı. Yarın Menemen-Manisa arasındaki yüksek gerilime hatlarına 27.500 Volt elektrik enerjisi verilecek. Valilik yaptığı açıklama ile bu hatlarda; gezinmenin, direklere dokunmanın, tırmanmanın, iletkenlere yaklaşmanın veya yere düşen tellere dokunmanın ölüm getirebileceğine dikkat çekti.
Haber Nurgül YILMAZ Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi. “T.C.D.D Genel Müdürlüğü MBEP (Menemen Bandırma Elektrifikasyon Projesi) kapsamında Manisa İstasyonu-Ayvacık İstasyonu çıkış seksiyonman bölge arasındaki demiryolu hat kesiminde elektrikli tren işletmeciliğinin yapılabilmesi için demiryolunda elektrifikasyon çalışmaları tamamlanmıştır.  Menemen-Manisa Kısım I kapsamında Km 64+000 Manisa İstasyon Çıkışı ile Ayvacık (Bağcılar) İstasyonu B yönü Km 46+829 seksiyonman bölge arasındaki katener çalışmalarının tamamlanmasıyla hatta enerji vermeye engel bir durum olmaması nedeniyle bu istasyonlar ve km’ler arasındaki demiryolu hatlarında elektrikli tren işletmeciliği için elektrik iletimini sağlayan katener tellerine 25.08.2017 tarihi itibariyle 27.500 Volt elektrik enerjisi verilecektir. Hat kesimine 25 Ağustos 2017 tarihi itibariyle verilecek yüksek gerilim nedeniyle elektrikli tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, tırmanmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmak can ve mal emniyeti bakımından tehlikelidir. Demiryolundaki, yüksek gerilimin can ve mal kaybına sebep olmaması için halkımızın dikkatli olması gerekmektedir.”  
Valilik uyardı. Yarın Menemen-Manisa arasındaki yüksek gerilime hatlarına 27.500 Volt elektrik enerjisi verilecek. Valilik yaptığı açıklama ile bu hatlarda; gezinmenin, direklere dokunmanın, tırmanmanın, iletkenlere yaklaşmanın veya yere düşen tellere dokunmanın ölüm getirebileceğine dikkat çekti.
Haber
Nurgül YILMAZ

Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi. “T.C.D.D Genel Müdürlüğü MBEP (Menemen Bandırma Elektrifikasyon Projesi) kapsamında Manisa İstasyonu-Ayvacık İstasyonu çıkış seksiyonman bölge arasındaki demiryolu hat kesiminde elektrikli tren işletmeciliğinin yapılabilmesi için demiryolunda elektrifikasyon çalışmaları tamamlanmıştır.  Menemen-Manisa Kısım I kapsamında Km 64+000 Manisa İstasyon Çıkışı ile Ayvacık (Bağcılar) İstasyonu B yönü Km 46+829 seksiyonman bölge arasındaki katener çalışmalarının tamamlanmasıyla hatta enerji vermeye engel bir durum olmaması nedeniyle bu istasyonlar ve km’ler arasındaki demiryolu hatlarında elektrikli tren işletmeciliği için elektrik iletimini sağlayan katener tellerine 25.08.2017 tarihi itibariyle 27.500 Volt elektrik enerjisi verilecektir. Hat kesimine 25 Ağustos 2017 tarihi itibariyle verilecek yüksek gerilim nedeniyle elektrikli tren havai hatlarının altında gezinmek, direklere dokunmak, tırmanmak, iletkenlere yaklaşmak ve yere düşen tellere dokunmak can ve mal emniyeti bakımından tehlikelidir. Demiryolundaki, yüksek gerilimin can ve mal kaybına sebep olmaması için halkımızın dikkatli olması gerekmektedir.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.