Yumrukaya, İl Müftüsü Soykök’ü Ağırladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2021 - 11:16, Güncelleme: 17.09.2021 - 11:16
 

Yumrukaya, İl Müftüsü Soykök’ü Ağırladı

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. ETV ekranlarında yayınlanan “Müftülük Saati” programına gösterdiği desteklerden dolayı İl Müftüsü Soykök’e teşekkürlerini ileten Yumrukaya; “Ramazan ayında her gün ve diğer aylarda ise her Perşembe ilimizin müftüleri ile farklı konularda vatandaşımızı bilgilendiren programlar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın severek ve ilgi ile takip ettiğini biliyorum. Desteklerinden dolayı ve mağazamıza yaptığı ziyaretlerden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. SOYKÖK; “DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK” Ofis Home Mağazası’nda bir araya gelerek keyifli bir kahve içtiklerini belirten Soykök; “Vatandaşlarımızın en doğru kişilerden dini bilgileri almasına vesile oldukları için Yumrukaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Katkılarımız devam edecek.” diyerek kendisini ağırlayan Yumrukaya’ya özel bir kitap takdim etti.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. ETV ekranlarında yayınlanan “Müftülük Saati” programına gösterdiği desteklerden dolayı İl Müftüsü Soykök’e teşekkürlerini ileten Yumrukaya; “Ramazan ayında her gün ve diğer aylarda ise her Perşembe ilimizin müftüleri ile farklı konularda vatandaşımızı bilgilendiren programlar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın severek ve ilgi ile takip ettiğini biliyorum. Desteklerinden dolayı ve mağazamıza yaptığı ziyaretlerden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

SOYKÖK; “DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ofis Home Mağazası’nda bir araya gelerek keyifli bir kahve içtiklerini belirten Soykök; “Vatandaşlarımızın en doğru kişilerden dini bilgileri almasına vesile oldukları için Yumrukaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Katkılarımız devam edecek.” diyerek kendisini ağırlayan Yumrukaya’ya özel bir kitap takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.