Yumrukaya, Sosyal Hizmetler Müdürü Gülgeç’i Ziyaret Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 10:21, Güncelleme: 15.06.2021 - 10:21
 

Yumrukaya, Sosyal Hizmetler Müdürü Gülgeç’i Ziyaret Etti

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç’i ziyaret etti. Ağustos ayında Manisa’da 1. yılını dolduracak olan Gülgeç’in hizmetlerinden Manisalıların büyük memnuniyet duyduğunu belirten Yumrukaya; “ Bu kurumdan çıkan tüm hizmetlerin ve sosyal yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza eksiksiz ulaştığını duymaktayım. Vatandaşlarımız bu kuruma başvurduğunda sorunlara duyarlı ve çözüm odaklı bir ekip ile karşılaştıklarını da iletiyorlar. Bunları duymak gerçekten çok önemli ve değerli. Sayın Gülgeç’e teşekkür ediyorum.” dedi. “YUMRUKAYA’YI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM” “Bir Manisalı olarak hemşerilerime hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. İl Müdürlüğümüz olarak kadınlarımızın, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın; şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin 7 gün 24 saat yanlarındayız. Kurumumuzda vatandaşlarımız için mümkün olduğunca bürokrasiyi azaltıyor; hizmetlerimizin ve sosyal yardımlarımızın tüm vatandaşlarımıza ulaşması için gayretle çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden ve vatandaşımızın kıymetli düşüncelerini bize ileten Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç’i ziyaret etti. Ağustos ayında Manisa’da 1. yılını dolduracak olan Gülgeç’in hizmetlerinden Manisalıların büyük memnuniyet duyduğunu belirten Yumrukaya; “ Bu kurumdan çıkan tüm hizmetlerin ve sosyal yardımların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza eksiksiz ulaştığını duymaktayım. Vatandaşlarımız bu kuruma başvurduğunda sorunlara duyarlı ve çözüm odaklı bir ekip ile karşılaştıklarını da iletiyorlar. Bunları duymak gerçekten çok önemli ve değerli. Sayın Gülgeç’e teşekkür ediyorum.” dedi.

“YUMRUKAYA’YI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

“Bir Manisalı olarak hemşerilerime hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. İl Müdürlüğümüz olarak kadınlarımızın, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın; şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin 7 gün 24 saat yanlarındayız. Kurumumuzda vatandaşlarımız için mümkün olduğunca bürokrasiyi azaltıyor; hizmetlerimizin ve sosyal yardımlarımızın tüm vatandaşlarımıza ulaşması için gayretle çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden ve vatandaşımızın kıymetli düşüncelerini bize ileten Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.