YUMRUKAYA, TANRIVERDİ’NİN ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2017 - 08:30, Güncelleme: 20.01.2017 - 08:30
 

YUMRUKAYA, TANRIVERDİ’NİN ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya; yoğum bakıma alınan babasının başından günlerdir ayrılmayan AK Parti Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’yi CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde ziyaret etti.
AK Parti 22.23.24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, babasının yoğun bakıma alınmasının ardından Manisa’da tedavi sürecini yakından takip ediyor. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da, babasının başından ayrılmayan Tanrıverdi’yi bu zor günlerinde yalnız bırakmadı. Yumrukaya, Tanrıverdi’ye geçmiş olsun ziyareti düzenledi. Babasının durumu hakkında açıklamada bulunan Tanrıverdi; ‘ Babamız yaşı dolayısıyla diyabet hastalığı için tedaviye gelirdi ama bu sefer yaşanan durum bizleri çok üzdü. Hem babamıza hem de tüm şifa bekleyen hastalara Cenab-ı Hak’tan şifalar diliyorum. Babam bir haftadır yoğum bakımda. Doktorlarımı, kalp yetmezliğinden akciğerde su biriktiğini ve dolayısıyla beyine oksijen gitmediğini belirtti. Yoğun bakımda olan babamdan hayır dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak inşallah sonunu hayırlı eyler.” diyerek, dostlarından dualarını esirgemesini özellikle rica etti. ‘DUALARIMIZ BABAMIZLA’ Ziyarette, duyduğu üzüntüyü dile getiren Yumrukaya ise; ‘ Sayın Tanrıverdi günlerdir babasının başından ayrılmıyor. Duyduğumda çok üzüldüm. Babamızın rahatsızlığı uzun süredir vardı fakat bu sefer yoğun bakıma alındı. Dualarımızın onunla ve tüm hastalarla. Tüm Tanrıverdi Ailesi’ne tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.’dedi.        
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya; yoğum bakıma alınan babasının başından günlerdir ayrılmayan AK Parti Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’yi CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde ziyaret etti.
AK Parti 22.23.24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, babasının yoğun bakıma alınmasının ardından Manisa’da tedavi sürecini yakından takip ediyor. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da, babasının başından ayrılmayan Tanrıverdi’yi bu zor günlerinde yalnız bırakmadı. Yumrukaya, Tanrıverdi’ye geçmiş olsun ziyareti düzenledi. Babasının durumu hakkında açıklamada bulunan Tanrıverdi; ‘ Babamız yaşı dolayısıyla diyabet hastalığı için tedaviye gelirdi ama bu sefer yaşanan durum bizleri çok üzdü. Hem babamıza hem de tüm şifa bekleyen hastalara Cenab-ı Hak’tan şifalar diliyorum. Babam bir haftadır yoğum bakımda. Doktorlarımı, kalp yetmezliğinden akciğerde su biriktiğini ve dolayısıyla beyine oksijen gitmediğini belirtti. Yoğun bakımda olan babamdan hayır dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak inşallah sonunu hayırlı eyler.” diyerek, dostlarından dualarını esirgemesini özellikle rica etti.
‘DUALARIMIZ BABAMIZLA’
Ziyarette, duyduğu üzüntüyü dile getiren Yumrukaya ise; ‘ Sayın Tanrıverdi günlerdir babasının başından ayrılmıyor. Duyduğumda çok üzüldüm. Babamızın rahatsızlığı uzun süredir vardı fakat bu sefer yoğun bakıma alındı. Dualarımızın onunla ve tüm hastalarla. Tüm Tanrıverdi Ailesi’ne tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.’dedi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.