Yumrukaya’dan Başoğlu Kablo’ya Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2021 - 10:25, Güncelleme: 15.09.2021 - 10:25
 

Yumrukaya’dan Başoğlu Kablo’ya Ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, idari binasının dizaynını Ofis Home’a emanet eden Başoğlu Kablo’nun sahibi Tolga Başoğlu’nu; üretim fabrikasında ziyaret etti. Manisa’dan dünyaya hizmet veren Başoğlu Kablo’yu yakından tanıyan Yumrukaya, Tolga Başoğlu ve ekibini kutladı; “Son teknoloji ile donatılan Başoğlu Kablo yangın sırasında 180 dakika süreyle alev altında çalışabilen kablolar üretmektedir. Yaşanabilecek acil bir durumda insan hayatı için çok önemli bir durum bu. Kendilerini bu özel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi. BAŞOĞLU KABLO’DAN İADE-İ ZİYARET Erdinç Yumrukaya’nın ziyaretinden sonra ekibi ile birlikte Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı ile iade-i ziyarette bulunan Tolga Başoğlu; “Erdinç bey’e hem bizi ziyaretinden dolayı hem de Cafe 236’da ki misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, idari binasının dizaynını Ofis Home’a emanet eden Başoğlu Kablo’nun sahibi Tolga Başoğlu’nu; üretim fabrikasında ziyaret etti. Manisa’dan dünyaya hizmet veren Başoğlu Kablo’yu yakından tanıyan Yumrukaya, Tolga Başoğlu ve ekibini kutladı; “Son teknoloji ile donatılan Başoğlu Kablo yangın sırasında 180 dakika süreyle alev altında çalışabilen kablolar üretmektedir. Yaşanabilecek acil bir durumda insan hayatı için çok önemli bir durum bu. Kendilerini bu özel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞOĞLU KABLO’DAN İADE-İ ZİYARET

Erdinç Yumrukaya’nın ziyaretinden sonra ekibi ile birlikte Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı ile iade-i ziyarette bulunan Tolga Başoğlu; “Erdinç bey’e hem bizi ziyaretinden dolayı hem de Cafe 236’da ki misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.