YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN ACI GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2017 - 09:26, Güncelleme: 22.08.2017 - 09:26
 

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN ACI GÜNÜ

Yunusemre Belediyespor'un başarılı futbolcularında Samet Alpu, takımın kamp yaptığı Afyon'da trafik kazası geçirdi. Kazada otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu Alpu'nun hayatını kaybettiği 2 kişininde ağır yaralandığı bildirildi. 
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-İzmir karayolu asri mezarlık yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, Samet Alpu (25) yönetimindeki 45 EK 160 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Ahmet Akbaş’ın kullandığı (23) 03 RC 400 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada Alpu, Akbaş ve Sadık Çalış (26) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan otomobil sürücüsü Samet Alpu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken diğer yaralıların ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Samet Alpu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Şeyh Fenari Camii'nden kaldırılacaktır.
Yunusemre Belediyespor'un başarılı futbolcularında Samet Alpu, takımın kamp yaptığı Afyon'da trafik kazası geçirdi. Kazada otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu Alpu'nun hayatını kaybettiği 2 kişininde ağır yaralandığı bildirildi. 

Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-İzmir karayolu asri mezarlık yakınlarında meydana geldi. İddialara göre, Samet Alpu (25) yönetimindeki 45 EK 160 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Ahmet Akbaş’ın kullandığı (23) 03 RC 400 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada Alpu, Akbaş ve Sadık Çalış (26) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan otomobil sürücüsü Samet Alpu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken diğer yaralıların ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Samet Alpu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Şeyh Fenari Camii'nden kaldırılacaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.