YUNUSEMRELİ POLİS DE ŞEHİT DÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2016 - 14:42, Güncelleme: 11.12.2016 - 14:42
 

YUNUSEMRELİ POLİS DE ŞEHİT DÜŞTÜ

Yunusemre ilçesi Üçpınar köyünde doğduğu öğrenilen 33 yaşındaki Hüseyin Dalkılıç da meydana gelen patlamada şehit düştü.
İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Hüseyin Dalkılıç'ın haberi, Bornova ilçesi Çamdibi semtindeki yakınlarına görevliler tarafından iletildi. Dalkılıç'ın şehit haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, baba Şaban Dalkılıç'ın cenaze töreni için İstanbul'a gittiği öğrenildi.   BEBEĞİ BABASIZ KALDI Şehit haberi üzerine şehidin babaevi ile mahalledeki binalara Türk bayrakları asıldı, aile yakınları ve komşular taziye için eve geldi. Anne Nevcihan Dalkılıç (55) yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Şehidin kardeşi Atilla Dalkılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yıllık polis memuru olan kardeşinin 1,5 yaşında bir kızının bulunduğunu söyledi.   EŞİ 7 AYLIK HAMİLE Polis memuru olarak İstanbul'da görev yapan eşi Çiğdem'in ise 7 aylık hamile olduğunu aktaran Atilla Dalkılıç, "Kardeşim 6 yıldır İstanbul'da trafik polisi olarak görev yapıyor, son olarak 2 gün önce görüştük. Eşi hamile olduğu için ikinci kızlarının dünyaya gelmesini bekliyorlardı. Vatan sağ olsun, bunun acısı konuşularak anlatılmaz. Vatan için daha akacak kan varsa kardeşlerim, çocuklarım var, gerekirse biz vereceğiz. Kimseyi kendimize güldürmeyeceğiz, Allah hepimize yardım etsin." diye konuştu. Dalkılıç, şehit kardeşinin İzmir'de defnedileceği bilgisini verdi.  
Yunusemre ilçesi Üçpınar köyünde doğduğu öğrenilen 33 yaşındaki Hüseyin Dalkılıç da meydana gelen patlamada şehit düştü.
İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Hüseyin Dalkılıç'ın haberi, Bornova ilçesi Çamdibi semtindeki yakınlarına görevliler tarafından iletildi. Dalkılıç'ın şehit haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, baba Şaban Dalkılıç'ın cenaze töreni için İstanbul'a gittiği öğrenildi.
 
BEBEĞİ BABASIZ KALDI
Şehit haberi üzerine şehidin babaevi ile mahalledeki binalara Türk bayrakları asıldı, aile yakınları ve komşular taziye için eve geldi. Anne Nevcihan Dalkılıç (55) yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Şehidin kardeşi Atilla Dalkılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yıllık polis memuru olan kardeşinin 1,5 yaşında bir kızının bulunduğunu söyledi.
 
EŞİ 7 AYLIK HAMİLE
Polis memuru olarak İstanbul'da görev yapan eşi Çiğdem'in ise 7 aylık hamile olduğunu aktaran Atilla Dalkılıç, "Kardeşim 6 yıldır İstanbul'da trafik polisi olarak görev yapıyor, son olarak 2 gün önce görüştük. Eşi hamile olduğu için ikinci kızlarının dünyaya gelmesini bekliyorlardı. Vatan sağ olsun, bunun acısı konuşularak anlatılmaz. Vatan için daha akacak kan varsa kardeşlerim, çocuklarım var, gerekirse biz vereceğiz. Kimseyi kendimize güldürmeyeceğiz, Allah hepimize yardım etsin." diye konuştu.
Dalkılıç, şehit kardeşinin İzmir'de defnedileceği bilgisini verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.