YUNUSKENT’TE 2’NCİ TOKİ HEYECAN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2017 - 15:30, Güncelleme: 02.07.2017 - 15:30
 

YUNUSKENT’TE 2’NCİ TOKİ HEYECAN

Yunusemre Belediyesi tarafından, Manisa’daki konut sorununa çözüm olarak başlatılan Yunuskent Projesi’nin 2’nci etabında, temeller atılmaya başlandı.
Türkiye’nin en prestijli projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2’nci etabında süreç hızlanıyor. 8 Mayıs'ta ihalesi yapılan 2’nci etabın 1’inci kısmında, yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak, bölgede şantiye kurma ve temel atma çalışmaları başladı. Özellikle dar gelirli vatandaşın merakla beklediği 2’nci etaba başladıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başvuruların en kısa sürede alınacağını ifade etti.  2019 HEDEFİ 2 BİN 500 KONUT Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak amacıyla hayata geçirdiğimiz 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 2’nci etabın ilk kısmını ihale ettiğimiz proje sonrasında ihaleyi alan firmaya yer teslimini yaptık. Bölgede çalışmalar başladı. Bir yandan şantiye kurulma çalışmaları devam ederken; bir yandan da temel atma çalışmaları yapılıyor. Bölgede 1’inci etap projesiyle birlikte oldukça hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hedefimiz 2019’a kadar tüm sosyal donatı alanlarıyla birlikte 2 bin 500 konutu tamamlamak" diye konuştu. 2’NCİ KISMIN İHALESİ 27 TEMMUZ'A ALINDI İki kısım halinde ihale edilen projenin ilk kısmında 541 adet 3+1, 207 adet 2+1 olmak üzere toplam 748 konut 1 ticaret merkezi ve cami bulunuyor. Projenin 2’nci kısmı ise 27 Temmuz Perşembe Günü Toplu Konut İdaresi'nin İstanbul Halkalı'daki genel merkezinde ihale edilecek.
Yunusemre Belediyesi tarafından, Manisa’daki konut sorununa çözüm olarak başlatılan Yunuskent Projesi’nin 2’nci etabında, temeller atılmaya başlandı.
Türkiye’nin en prestijli projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2’nci etabında süreç hızlanıyor. 8 Mayıs'ta ihalesi yapılan 2’nci etabın 1’inci kısmında, yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak, bölgede şantiye kurma ve temel atma çalışmaları başladı. Özellikle dar gelirli vatandaşın merakla beklediği 2’nci etaba başladıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başvuruların en kısa sürede alınacağını ifade etti. 
2019 HEDEFİ 2 BİN 500 KONUT
Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak amacıyla hayata geçirdiğimiz 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 2’nci etabın ilk kısmını ihale ettiğimiz proje sonrasında ihaleyi alan firmaya yer teslimini yaptık. Bölgede çalışmalar başladı. Bir yandan şantiye kurulma çalışmaları devam ederken; bir yandan da temel atma çalışmaları yapılıyor. Bölgede 1’inci etap projesiyle birlikte oldukça hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hedefimiz 2019’a kadar tüm sosyal donatı alanlarıyla birlikte 2 bin 500 konutu tamamlamak" diye konuştu.
2’NCİ KISMIN İHALESİ 27 TEMMUZ'A ALINDI
İki kısım halinde ihale edilen projenin ilk kısmında 541 adet 3+1, 207 adet 2+1 olmak üzere toplam 748 konut 1 ticaret merkezi ve cami bulunuyor. Projenin 2’nci kısmı ise 27 Temmuz Perşembe Günü Toplu Konut İdaresi'nin İstanbul Halkalı'daki genel merkezinde ihale edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.