Yurtta Hava Durumu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2016 - 11:12, Güncelleme: 22.10.2016 - 11:12
 

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara ve Ege'nin batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçecek.
Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kütahya çevreleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batı kesimlerinde pus, yer yer sis hadisesi bekleniyor.    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.   Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.   Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:   Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22 İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 22 Adana: Az bulutlu ve açık 30 İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24 Manisa: Parçalı ve az bulutlu, gündüz 24 hafif yağış görülebilir, gece saatlerinde 14  Bursa: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra batısı sağanak yağışlı 24 Antalya: Az bulutlu ve açık 27 Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 21 Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 20 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 15 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 26
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara ve Ege'nin batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçecek.
Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kütahya çevreleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batı kesimlerinde pus, yer yer sis hadisesi bekleniyor.
 
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.
 
Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
 
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara:
 Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 22
Adana: Az bulutlu ve açık 30
İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24
Manisa: Parçalı ve az bulutlu, gündüz 24 hafif yağış görülebilir, gece saatlerinde 14 
Bursa: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra batısı sağanak yağışlı 24
Antalya: Az bulutlu ve açık 27
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 21
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 20
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 15
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 26
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.