ZİÇEV'Lİ BİREYLERİN BOWLİNG KEYFİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2022 - 14:54, Güncelleme: 02.04.2022 - 14:54
 

ZİÇEV'Lİ BİREYLERİN BOWLİNG KEYFİ

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Manisa Şubesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 2 Nisan Farkındalık Günü'nde Bowling Turnuvası düzenledi.
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde ZİÇEV Manisa Şubesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde otizmli bireylerin doyasıya eğlendiği bir etkinliğe imza attı.  Dün düzenlenen Bowling Turnuvasında polis memurları ve ZİÇEV de eğitim gören otizmli bireyler doyasıya eğlendi. ZİÇEV bünyesinde hizmet veren Özel Makbule Ölçen Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuzenur Tuşel, etkinliğe ilişkin, "2 Nisan tarihi, Birleşmiş Milletler tarafından 'Dünya Otizm Farkındalık Günü' ilan edildi. Bu özel günde farkındalık yaratmak adına ZİÇEV olarak Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile beraber Bowling Turnuvası düzenledik. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim." dedi.
Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Manisa Şubesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 2 Nisan Farkındalık Günü'nde Bowling Turnuvası düzenledi.

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde ZİÇEV Manisa Şubesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde otizmli bireylerin doyasıya eğlendiği bir etkinliğe imza attı.  Dün düzenlenen Bowling Turnuvasında polis memurları ve ZİÇEV de eğitim gören otizmli bireyler doyasıya eğlendi.

ZİÇEV bünyesinde hizmet veren Özel Makbule Ölçen Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuzenur Tuşel, etkinliğe ilişkin, "2 Nisan tarihi, Birleşmiş Milletler tarafından 'Dünya Otizm Farkındalık Günü' ilan edildi. Bu özel günde farkındalık yaratmak adına ZİÇEV olarak Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile beraber Bowling

Turnuvası düzenledik. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.