ZİÇEV’DE HEM DERS HEM ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2018 - 07:57, Güncelleme: 23.05.2018 - 07:57
 

ZİÇEV’DE HEM DERS HEM ZİYARET

Manisa Şehzadeler Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Mental ruhsal ve zihinsel bozukluklar' konularını hem yerinde görerek öğrenmek hemde özel çocuklarla vakit geçirmek amacıyla Manisa Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)'i ziyaret etti.
Şehzadeler ilçesi, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri teorik bilgilerin yanında aldıkları uygulamalı eğitimlerle de mesleklerine daha iyi hazırlanıyor. Okulun 11. sınıf öğrencileri yeni doğan ve çocuk sağlığı derslerinde öğrendikleri 'Mental ruhsal ve zihinsel bozukluklar' konularını hem yerinde görerek öğrenmek hemde çocuklarla vakit geçirmek için sağlık hizmetleri öğretmeni Fadime Başer ile birlikte ZİÇEV'i ziyaret etti. ​ ZİHİNSEL VE RUHSAL AÇIDAN BOZUKLUK YAŞAYAN ÇOCUKLARIN DAVRANIŞLARINI GÖZLEMLEME FIRSATI BULDULAR Ziyaret sırasında öğrenciler zihinsel ve ruhsal açıdan bozukluk yaşayan çocukların davranışlarını gözlemleme fırsatı bularak, empati yapabilme imkanı yakalarken zihinsel ve ruhsal bozukluk yaşayan çocuklar ile normal çocuklar arasındaki davranış farkını daha iyi analiz etme şansını da elde etti. İş yaşamına atıldıkları zaman özel çocuklar için gerekli bakımı yapabilmeyi, daha iyi kavrama şansları olduğunu dile getiren öğrenciler, ziyareti gerçekleştirmelerini sağlayan okul müdürleri Ali Dağdelen'e, ZİÇEV Müdürü Dudu Dönmez'e ve ziyarette kendilerine eşlik eden, müdür yardımcıları Mehmet Aras'a teşekkür etti.  
Manisa Şehzadeler Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Mental ruhsal ve zihinsel bozukluklar' konularını hem yerinde görerek öğrenmek hemde özel çocuklarla vakit geçirmek amacıyla Manisa Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)'i ziyaret etti.
Şehzadeler ilçesi, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri teorik bilgilerin yanında aldıkları uygulamalı eğitimlerle de mesleklerine daha iyi hazırlanıyor. Okulun 11. sınıf öğrencileri yeni doğan ve çocuk sağlığı derslerinde öğrendikleri 'Mental ruhsal ve zihinsel bozukluklar' konularını hem yerinde görerek öğrenmek hemde çocuklarla vakit geçirmek için sağlık hizmetleri öğretmeni Fadime Başer ile birlikte ZİÇEV'i ziyaret etti.



ZİHİNSEL VE RUHSAL AÇIDAN BOZUKLUK YAŞAYAN ÇOCUKLARIN DAVRANIŞLARINI GÖZLEMLEME FIRSATI BULDULAR
Ziyaret sırasında öğrenciler zihinsel ve ruhsal açıdan bozukluk yaşayan çocukların davranışlarını gözlemleme fırsatı bularak, empati yapabilme imkanı yakalarken zihinsel ve ruhsal bozukluk yaşayan çocuklar ile normal çocuklar arasındaki davranış farkını daha iyi analiz etme şansını da elde etti. İş yaşamına atıldıkları zaman özel çocuklar için gerekli bakımı yapabilmeyi, daha iyi kavrama şansları olduğunu dile getiren öğrenciler, ziyareti gerçekleştirmelerini sağlayan okul müdürleri Ali Dağdelen'e, ZİÇEV Müdürü Dudu Dönmez'e ve ziyarette kendilerine eşlik eden, müdür yardımcıları Mehmet Aras'a teşekkür etti.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.