2017 projelerini Başkan Çerçi’ye anlattılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 15:35, Güncelleme: 16.11.2016 - 15:35
 

2017 projelerini Başkan Çerçi’ye anlattılar

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimini makamında konuk ederek, konseyin 2017 yılında hayata geçireceği projeler hakkında bilgi aldı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimini makamında konuk ederek, konseyin 2017 yılında hayata geçireceği projeler hakkında bilgi aldı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’ı ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette konseyin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Halil Arslan, 2017 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi verdi. Yeni Mahalle’de hizmete giren merkezlerinde ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Arslan, dezavantajlı gruplar olmak üzere yeni projeler üretmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydetti. Halil Arslan, “Belediye Başkanımızdan her zaman destek görüyoruz. Sağ olsun kendisi düzenlediğimiz etkinliklerin en büyük destekçisi. Yeni yerimize taşınır taşınmaz faaliyetlerimizi yoğunlaştırarak, yeni projeler için kollarımızı sıvadık. 2017 yılı için güzel projeler hazırladık. Hem çalışmalarımızı değerlendirmek hem de projelerimiz hakkında bilgi vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik” diye konuştu.Kent konseylerinin yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması kapsamında çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Başkan Çerçi ise, “Kentte demokrasi ve uzlaşı kültürünün gelişmesinde, kente ilişkin temel stratejiler ve faaliyet planlarının belirlenmesinde, uygulama ve izleme süreçlerinde tüm kenti kapsayan ortak bir aklın oluşmasında, sivil toplumun gelişmesinde ve kurumsallaşmasında kent konseylerimiz etkin rol oynuyor. Bizler de vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alıyor; kent konseyimiz aracılığıyla sık sık bir araya geliyoruz. Başarılı bir yönetimiz var. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl da güzel çalışmalara imza atacaklardır” diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimini makamında konuk ederek, konseyin 2017 yılında hayata geçireceği projeler hakkında bilgi aldı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetimini makamında konuk ederek, konseyin 2017 yılında hayata geçireceği projeler hakkında bilgi aldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’ı ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette konseyin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Halil Arslan, 2017 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi verdi. Yeni Mahalle’de hizmete giren merkezlerinde ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Arslan, dezavantajlı gruplar olmak üzere yeni projeler üretmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydetti. Halil Arslan, “Belediye Başkanımızdan her zaman destek görüyoruz. Sağ olsun kendisi düzenlediğimiz etkinliklerin en büyük destekçisi. Yeni yerimize taşınır taşınmaz faaliyetlerimizi yoğunlaştırarak, yeni projeler için kollarımızı sıvadık. 2017 yılı için güzel projeler hazırladık. Hem çalışmalarımızı değerlendirmek hem de projelerimiz hakkında bilgi vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik” diye konuştu.
Kent konseylerinin yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması kapsamında çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Başkan Çerçi ise, “Kentte demokrasi ve uzlaşı kültürünün gelişmesinde, kente ilişkin temel stratejiler ve faaliyet planlarının belirlenmesinde, uygulama ve izleme süreçlerinde tüm kenti kapsayan ortak bir aklın oluşmasında, sivil toplumun gelişmesinde ve kurumsallaşmasında kent konseylerimiz etkin rol oynuyor. Bizler de vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alıyor; kent konseyimiz aracılığıyla sık sık bir araya geliyoruz. Başarılı bir yönetimiz var. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl da güzel çalışmalara imza atacaklardır” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.