3,5 kilometrelik mağaraya girdiler

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2018 - 12:15, Güncelleme: 07.02.2018 - 12:15
 

3,5 kilometrelik mağaraya girdiler

Soma Doğa Sporları Derneği (SODOS) her hafta sonu gerek ilçe gerekse bölgede yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceleyen doğa tutkunları unutamayacakları bir deneyim yaşadı.Sodos...
Soma Doğa Sporları Derneği (SODOS) her hafta sonu gerek ilçe gerekse bölgede yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceleyen doğa tutkunları unutamayacakları bir deneyim yaşadı.Sodos bu hafta muhteşemliğiyle göz dolduran, girişinin büyüklüğüyle ürküten Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceledi. Somalı doğa sporcularının katıldığı farklı etkinlik büyük heyecana sebep olurken Dernek Başkanı Mustafa Alioğlu, "Mağara 3.5 kilometre olup ilk 600-700 metresi açık ve geniş çıkışı var. Güvenlik ve ekipman eksikliğinden dolayı mağaranın sonunu görmeyi başka sefere bıraktık. Bu rotada 42 kişilik bir ekiple gerçekleşti. Burada bulunan Yazören Mağarasının devasa girişi ve yarasaların inanılmaz güzelliğini keşfeden SODOS, tüm Soma halkını etkinliklerine katılmaya davet ediyor" dedi.Yarasaların mağarada konuşlandığı yuvalarını gördüklerini vurgulayan Alioğlu, heyecan dolu bir gezi olduğuna dikkat çekti.
Soma Doğa Sporları Derneği (SODOS) her hafta sonu gerek ilçe gerekse bölgede yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceleyen doğa tutkunları unutamayacakları bir deneyim yaşadı.Sodos...

Soma Doğa Sporları Derneği (SODOS) her hafta sonu gerek ilçe gerekse bölgede yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceleyen doğa tutkunları unutamayacakları bir deneyim yaşadı.

Sodos bu hafta muhteşemliğiyle göz dolduran, girişinin büyüklüğüyle ürküten Balıkesir’in Savaştepe ilçesindeki Yazören Mağarasını inceledi. Somalı doğa sporcularının katıldığı farklı etkinlik büyük heyecana sebep olurken Dernek Başkanı Mustafa Alioğlu, "Mağara 3.5 kilometre olup ilk 600-700 metresi açık ve geniş çıkışı var. Güvenlik ve ekipman eksikliğinden dolayı mağaranın sonunu görmeyi başka sefere bıraktık. Bu rotada 42 kişilik bir ekiple gerçekleşti. Burada bulunan Yazören Mağarasının devasa girişi ve yarasaların inanılmaz güzelliğini keşfeden SODOS, tüm Soma halkını etkinliklerine katılmaya davet ediyor" dedi.

Yarasaların mağarada konuşlandığı yuvalarını gördüklerini vurgulayan Alioğlu, heyecan dolu bir gezi olduğuna dikkat çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.