Adem Tosun güven tazeledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 17:59, Güncelleme: 03.02.2018 - 17:59
 

Adem Tosun güven tazeledi

Manisa Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Tosun güven tazeledi.Selendi Belediyesi yeni kapalı düğün salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi...
Manisa Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Tosun güven tazeledi.Selendi Belediyesi yeni kapalı düğün salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Recep Çınar yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Denetim Kurulu raporu ve bilanço gelir gider tablosu da okunarak ibrası yapıldı.Olağan genel kurulunun 2018-2019-2020 yıllarının birleştirilerek 2021 yılında yapılması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Kongrede bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Adem Tosun, yönetimin ibra edilmesinden dolayı kooperatif ortağı üyelerine teşekkür etti. Tosun, "Siz ortaklar bize böyle güven verdiğiniz sürüce biz daima ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız. Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafın her zaman yanındadır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.Açık oylama usulü ile yapılan oylamada Adem Tosun ve yönetimi genel kurula katılan 170 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.Genel kurula Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Recep Çınar, Salihli Sanayi ve Ticaret Odasının Selendili üyesi Yunus Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, CHP ilçe başkan yardımcısı Mehmet Erol, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Şafak, esnaf odalarının başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile üyeler katıldı.Tek liste ile gidilen seçimler sonucu Adem Tosun güven tazelerken yönetim kurulu üyeliklerine İzzet Acun, Ergün Şahin, Şerafettin Kar ve Nuri Kutlu, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Bozkurt ve Ramazan Eryıldırım getirildi.
Manisa Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Tosun güven tazeledi.Selendi Belediyesi yeni kapalı düğün salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi...

Manisa Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Tosun güven tazeledi.

Selendi Belediyesi yeni kapalı düğün salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Recep Çınar yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Denetim Kurulu raporu ve bilanço gelir gider tablosu da okunarak ibrası yapıldı.

Olağan genel kurulunun 2018-2019-2020 yıllarının birleştirilerek 2021 yılında yapılması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Kongrede bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Adem Tosun, yönetimin ibra edilmesinden dolayı kooperatif ortağı üyelerine teşekkür etti. Tosun, "Siz ortaklar bize böyle güven verdiğiniz sürüce biz daima ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız. Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafın her zaman yanındadır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Açık oylama usulü ile yapılan oylamada Adem Tosun ve yönetimi genel kurula katılan 170 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

Genel kurula Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Recep Çınar, Salihli Sanayi ve Ticaret Odasının Selendili üyesi Yunus Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, CHP ilçe başkan yardımcısı Mehmet Erol, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Şafak, esnaf odalarının başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile üyeler katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucu Adem Tosun güven tazelerken yönetim kurulu üyeliklerine İzzet Acun, Ergün Şahin, Şerafettin Kar ve Nuri Kutlu, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Bozkurt ve Ramazan Eryıldırım getirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.