Afrin’deki asker ağabeylerine 1001 Fetih suresi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 14:06, Güncelleme: 01.02.2018 - 14:06
 

Afrin’deki asker ağabeylerine 1001 Fetih suresi

Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün genç sporcuları Afrin’de Zeytin Dalı harekatındaki asker ağabeyleri için 1001 Fetih Suresi okudu.
Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün genç sporcuları Afrin’de Zeytin Dalı harekatındaki asker ağabeyleri için 1001 Fetih Suresi okudu.Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün minik sporcuları Afrin’deki ağabeyleri için manevi desteklerini esirgemedi. Genç sporcular Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunda terör örgütlerine karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri için 1001 Fetih Suresi okudu. Genç sporcular ayrıca tüm şehit olan asker, polis ve siviller için de Kur’an-ı Kerim hatim etti. Sporcuların indirdikleri hatimler için düzenlenen törenle duası yapıldı. Manisa Müftü Yardımcısı Hasan Çakıroğlu tarafından yapılan hatim duasında eller şehitler için açıldı. Törende konuşan Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, "Biz hem çocuklara sporu sevdirmek hem de sporun yanında dini bilgileri öğretmekle 10 yıldır mücadelemize devam ediyoruz. Yeni yaptığımız kongremizde inşallah yeni faaliyetlerimize programlarımıza başladık. 20 Ocak’ta Türkiye olarak Afrin’de bir operasyona başladı askerlerimiz. İlk programımızı da ordumuz için yaptık. Çocuklarımızla 1001 Fetih Suresi okuduk. Ayrıca da şehitlerimiz için de bir hatim indirdi" dedi.Genç sporcuların dualarıyla ellerinden geleni yaptığını söyleyen Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, "Gönülleriyle, zihinleriyle, niyetleriyle ordumuzun başarısı için ellerinden bugün için geleni bu şekliyle yerine getiriyorlar. Yetiştiklerinde inşallah daha farklı alanlarda, daha güzel faaliyetlerde milletimizin birliği ve beraberliği devletimizin bekası, İslam dünyasının derlenip toparlanmasına katkı vereceklerine inanıyoruz" diye konuştu.Konuşmaların ardından Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından genç sporcular için temin edilen spor malzemeleri dağıtıldı.Törene Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satın Alma Şube Müdürü Volkan Sarıtaş, AR-GE Şube Müdürü Murat Aktaş, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Levent Tokay, İl Müftü Yardımcısı Hasan Çakıroğlu, Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, sporcular ve aileleri katıldı.
Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün genç sporcuları Afrin’de Zeytin Dalı harekatındaki asker ağabeyleri için 1001 Fetih Suresi okudu.

Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün genç sporcuları Afrin’de Zeytin Dalı harekatındaki asker ağabeyleri için 1001 Fetih Suresi okudu.

Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübünün minik sporcuları Afrin’deki ağabeyleri için manevi desteklerini esirgemedi. Genç sporcular Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunda terör örgütlerine karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri için 1001 Fetih Suresi okudu. Genç sporcular ayrıca tüm şehit olan asker, polis ve siviller için de Kur’an-ı Kerim hatim etti. Sporcuların indirdikleri hatimler için düzenlenen törenle duası yapıldı. Manisa Müftü Yardımcısı Hasan Çakıroğlu tarafından yapılan hatim duasında eller şehitler için açıldı. Törende konuşan Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, "Biz hem çocuklara sporu sevdirmek hem de sporun yanında dini bilgileri öğretmekle 10 yıldır mücadelemize devam ediyoruz. Yeni yaptığımız kongremizde inşallah yeni faaliyetlerimize programlarımıza başladık. 20 Ocak’ta Türkiye olarak Afrin’de bir operasyona başladı askerlerimiz. İlk programımızı da ordumuz için yaptık. Çocuklarımızla 1001 Fetih Suresi okuduk. Ayrıca da şehitlerimiz için de bir hatim indirdi" dedi.

Genç sporcuların dualarıyla ellerinden geleni yaptığını söyleyen Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, "Gönülleriyle, zihinleriyle, niyetleriyle ordumuzun başarısı için ellerinden bugün için geleni bu şekliyle yerine getiriyorlar. Yetiştiklerinde inşallah daha farklı alanlarda, daha güzel faaliyetlerde milletimizin birliği ve beraberliği devletimizin bekası, İslam dünyasının derlenip toparlanmasına katkı vereceklerine inanıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından genç sporcular için temin edilen spor malzemeleri dağıtıldı.

Törene Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satın Alma Şube Müdürü Volkan Sarıtaş, AR-GE Şube Müdürü Murat Aktaş, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Levent Tokay, İl Müftü Yardımcısı Hasan Çakıroğlu, Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, sporcular ve aileleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.