Afyon ve Kütahya valileri Şehzadeler Park’ı gezdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 12:57, Güncelleme: 31.01.2019 - 12:57
 

Afyon ve Kütahya valileri Şehzadeler Park’ı gezdi

Zafer Kalkınma Ajansının Manisa’da gerçekleşen bölge toplantısına katılmak üzere Manisa’ya gelen Afyonkarahisar ve Kütahya valileri toplantının ardından gezdiği Şehzadeler Park’a tam not verdi.Manisa’ya gelen Afyonkarahisar Valisi...
Zafer Kalkınma Ajansının Manisa’da gerçekleşen bölge toplantısına katılmak üzere Manisa’ya gelen Afyonkarahisar ve Kütahya valileri toplantının ardından gezdiği Şehzadeler Park’a tam not verdi.Manisa’ya gelen Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Manisa Valisi Ahmet Deniz ile birlikte Şehzadeler Park’ı gezdi. Sırasıyla şehzade figürleri, Diaromik Mesir Müzesi, masal park ve Minia Şehzadeleri gezen valiler, Şehzadeler Park’ı dolaşmaya gelen çocuk ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Valiler, yetkililerden Manisa’da yetişmiş olan Şehzadeler’in yaşamları hakkında bilgi aldı. Sonrasında Diaromik Mesir Müzesini ziyaret eden valiler, Mesir’in tarihini yakından inceledi. Şehzadeler Park Projesinin çok güzel bir eser olduğunu ifade eden Kütahya ve Afyonkarahisar valileri, projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i tebrik ettiler.Şehzadeler Park ziyaretinin sonunda Manisa Valisi Deniz, Afyonkarahisar Valisi Tutulmaz’a ile Kütahya Valisi Toraman’a içerisinde mesir çeşitlerinin bulunduğu hediye sepeti takdim etti.
Zafer Kalkınma Ajansının Manisa’da gerçekleşen bölge toplantısına katılmak üzere Manisa’ya gelen Afyonkarahisar ve Kütahya valileri toplantının ardından gezdiği Şehzadeler Park’a tam not verdi.Manisa’ya gelen Afyonkarahisar Valisi...

Zafer Kalkınma Ajansının Manisa’da gerçekleşen bölge toplantısına katılmak üzere Manisa’ya gelen Afyonkarahisar ve Kütahya valileri toplantının ardından gezdiği Şehzadeler Park’a tam not verdi.

Manisa’ya gelen Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Manisa Valisi Ahmet Deniz ile birlikte Şehzadeler Park’ı gezdi. Sırasıyla şehzade figürleri, Diaromik Mesir Müzesi, masal park ve Minia Şehzadeleri gezen valiler, Şehzadeler Park’ı dolaşmaya gelen çocuk ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Valiler, yetkililerden Manisa’da yetişmiş olan Şehzadeler’in yaşamları hakkında bilgi aldı. Sonrasında Diaromik Mesir Müzesini ziyaret eden valiler, Mesir’in tarihini yakından inceledi. Şehzadeler Park Projesinin çok güzel bir eser olduğunu ifade eden Kütahya ve Afyonkarahisar valileri, projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i tebrik ettiler.

Şehzadeler Park ziyaretinin sonunda Manisa Valisi Deniz, Afyonkarahisar Valisi Tutulmaz’a ile Kütahya Valisi Toraman’a içerisinde mesir çeşitlerinin bulunduğu hediye sepeti takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.