Ahmetlili kadınlar Birgi’yi gezdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 13:09, Güncelleme: 24.11.2016 - 13:09
 

Ahmetlili kadınlar Birgi’yi gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarına yönelik olarak gezi etkinliği düzenledi. Ahmetlili kadınlar, tarih boyunca üzerinde yaşayan medeniyetlerin izlerini taşıyan daracık sokakları ve pek çok medeniyetin...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarına yönelik olarak gezi etkinliği düzenledi. Ahmetlili kadınlar, tarih boyunca üzerinde yaşayan medeniyetlerin izlerini taşıyan daracık sokakları ve pek çok medeniyetin kalıntılarıyla süslü Ödemiş’e bağlı Birgi’nin güzelliklerini keşfetti.Manisa Büyükşehir Belediyesi kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı ile vatandaşların takdirini topluyor. Son olarak Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarının tarihin derinliklerine izini bırakmış Birgi Köyü’ne seyahat etmelerini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kadınların yeryüzündeki bu doğa harikası yeri keşfetmelerine olanak verdi. Koruma altına alınan kentsel sit alanlarından biri olan Birgi, usta ellerin işlediği eski konakları, medrese, türbe ve camileriyle görmeye değer bir köy. Gün boyunca Birgi’nin keşfini yapan Ahmetlili kadınlar, kendileri için yapılan bu etkinlik dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarına yönelik olarak gezi etkinliği düzenledi. Ahmetlili kadınlar, tarih boyunca üzerinde yaşayan medeniyetlerin izlerini taşıyan daracık sokakları ve pek çok medeniyetin...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarına yönelik olarak gezi etkinliği düzenledi. Ahmetlili kadınlar, tarih boyunca üzerinde yaşayan medeniyetlerin izlerini taşıyan daracık sokakları ve pek çok medeniyetin kalıntılarıyla süslü Ödemiş’e bağlı Birgi’nin güzelliklerini keşfetti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı ile vatandaşların takdirini topluyor. Son olarak Ahmetli ilçesi Ulucami Mahallesi kadınlarının tarihin derinliklerine izini bırakmış Birgi Köyü’ne seyahat etmelerini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kadınların yeryüzündeki bu doğa harikası yeri keşfetmelerine olanak verdi. Koruma altına alınan kentsel sit alanlarından biri olan Birgi, usta ellerin işlediği eski konakları, medrese, türbe ve camileriyle görmeye değer bir köy. Gün boyunca Birgi’nin keşfini yapan Ahmetlili kadınlar, kendileri için yapılan bu etkinlik dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.