AK Partili Baybatur ve Başkan Çelikten sosyal tesislere inceleme

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 15:00, Güncelleme: 15.11.2016 - 15:00
 

AK Partili Baybatur ve Başkan Çelikten sosyal tesislere inceleme

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesinde inşaatı devam eden Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,...
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesinde inşaatı devam eden Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte, inşaat çalışmaları süren Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Sosyal tesis inşaatında kaba inşaatın tamamlanma noktasına geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Veziroğlu Sosyal Tesisleri inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Projemizi planladığımız süre içerisinde tamamlayıp, en kısa sürede bu güzide eseri halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Önümüzdeki bahar sezonundan itibaren Manisa’mızın en güzel sosyal tesislerinden biri olan Veziroğlu Sosyal Tesisleri halkımıza hizmet vermeye başlayacak. Daha önce temel atmasında birlikte bulunduğumuz değerli Milletvekilimiz Murat Baybatur ile birlikte bugün inşaatında incelemeler yaptık. Veziroğlu Sosyal Tesislerimizin kaba inşaatları bitme aşamasına gelmiş durumda. Çevre duvarı yapımı da büyük ölçüde tamamlandı. Rabbim nasip ederse, bir aksilik olmazsa tesisimizi Nisan ayı içerisinde tüm çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzel tesisimiz Manisa’mıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yoğun bir tempo ile çalışmalar yaptığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur “Veziroğlu Sosyal Tesislerinin zamanında yapılabilmesi için ekipler hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yaptığımız incelemelerde de gördük, kaba inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Böylesine güzel bir projenin Manisa’ya kazandırılmasına katkı sağladığı için değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız gerçekten de çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Elindeki tüm imkânları Şehzadeler halkı için adeta seferber etmiş durumda. Bu tesiste Şehzadeler ilçemizin büyük bir eksikliğini kapatacak bir proje. Sosyal tesis, toplantı salonu ve düğün salonları açısından önemli bir proje. Bu güzel proje Manisa halkımıza hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede açılışını birlikte yaparız” diye konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesinde inşaatı devam eden Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,...
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesinde inşaatı devam eden Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte, inşaat çalışmaları süren Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Sosyal tesis inşaatında kaba inşaatın tamamlanma noktasına geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Veziroğlu Sosyal Tesisleri inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Projemizi planladığımız süre içerisinde tamamlayıp, en kısa sürede bu güzide eseri halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Önümüzdeki bahar sezonundan itibaren Manisa’mızın en güzel sosyal tesislerinden biri olan Veziroğlu Sosyal Tesisleri halkımıza hizmet vermeye başlayacak. Daha önce temel atmasında birlikte bulunduğumuz değerli Milletvekilimiz Murat Baybatur ile birlikte bugün inşaatında incelemeler yaptık. Veziroğlu Sosyal Tesislerimizin kaba inşaatları bitme aşamasına gelmiş durumda. Çevre duvarı yapımı da büyük ölçüde tamamlandı. Rabbim nasip ederse, bir aksilik olmazsa tesisimizi Nisan ayı içerisinde tüm çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzel tesisimiz Manisa’mıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yoğun bir tempo ile çalışmalar yaptığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur “Veziroğlu Sosyal Tesislerinin zamanında yapılabilmesi için ekipler hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yaptığımız incelemelerde de gördük, kaba inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Böylesine güzel bir projenin Manisa’ya kazandırılmasına katkı sağladığı için değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız gerçekten de çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Elindeki tüm imkânları Şehzadeler halkı için adeta seferber etmiş durumda. Bu tesiste Şehzadeler ilçemizin büyük bir eksikliğini kapatacak bir proje. Sosyal tesis, toplantı salonu ve düğün salonları açısından önemli bir proje. Bu güzel proje Manisa halkımıza hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede açılışını birlikte yaparız” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.