AK Parti’li gençlerden ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2018 - 10:33, Güncelleme: 05.02.2018 - 10:33
 

AK Parti’li gençlerden ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek

AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na moral ziyaretinde bulundu.Kışlada askerlerle görüşen AK...
AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na moral ziyaretinde bulundu.Kışlada askerlerle görüşen AK Parti’li gençler, ziyaret sırasında Türk bayrağı açarak fotoğraf çekildi. Gençlerin ziyareti askeri kışlada büyük memnuniyet uyandırdı.AK Parti Saruhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile devam eden operasyonlarda Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi.Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinde, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla 20 Ocak’ta başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın kararlılıkla devam ettiğini dile getiren Kayalar, şunları kaydetti:"AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları olarak askerlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek ve moral vermek için böyle bir ziyaret planladık. Devletimizin gücü yadsınamaz bir şekilde bu operasyonla ortaya çıkmıştır. Yerli ve milli ihalar, sihalar, tanklarımız,helikopterlerimiz, roketlerimiz ve tüfeklerimizle terör hedeflerini yerle bir ediyoruz. Ülkemiz, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde veriyor. Yurdumuzu korumak ve düşmanla mücadele etmek için gönüllüyüz. Bizlere de gerek duyulursa seve seve canimizi vermek için hazırız. Rabbim milletimizi korusun ve ordumuzu muzaffer eylesin."
AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na moral ziyaretinde bulundu.Kışlada askerlerle görüşen AK...

AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na moral ziyaretinde bulundu.

Kışlada askerlerle görüşen AK Parti’li gençler, ziyaret sırasında Türk bayrağı açarak fotoğraf çekildi. Gençlerin ziyareti askeri kışlada büyük memnuniyet uyandırdı.

AK Parti Saruhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile devam eden operasyonlarda Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinde, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla 20 Ocak’ta başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın kararlılıkla devam ettiğini dile getiren Kayalar, şunları kaydetti:

"AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları olarak askerlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek ve moral vermek için böyle bir ziyaret planladık. Devletimizin gücü yadsınamaz bir şekilde bu operasyonla ortaya çıkmıştır. Yerli ve milli ihalar, sihalar, tanklarımız,helikopterlerimiz, roketlerimiz ve tüfeklerimizle terör hedeflerini yerle bir ediyoruz. Ülkemiz, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde veriyor. Yurdumuzu korumak ve düşmanla mücadele etmek için gönüllüyüz. Bizlere de gerek duyulursa seve seve canimizi vermek için hazırız. Rabbim milletimizi korusun ve ordumuzu muzaffer eylesin."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.