AK Partili Mersinli’den sert Hollanda mesajı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2017 - 13:30, Güncelleme: 12.03.2017 - 13:30
 

AK Partili Mersinli’den sert Hollanda mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli yayınladığı yazılı mesajda Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na karşı uyguladığı tutumu sert dille eleştirdi.AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Dışişleri Bakanı...
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli yayınladığı yazılı mesajda Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na karşı uyguladığı tutumu sert dille eleştirdi.AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçağının uçuş izninin iptal edilmesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın bulunduğu aracın durdurulması nedeniyle Hollanda’yı kınadı. Başkan Mersinli yapılan bu saygısızlığın Türk milletine yapıldığını ve bunun altında kalınmayacağını, Hollanda’nın demokrasiyi ayaklar altına aldığını belirtti. Başkan Mersinli mesajına şu ifadelere yer verdi: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’nın aracının Hollanda polisi tarafından durdurulup, kimlik ve ehliyet kontrolü yapılması akıllıca bir hareket değildir. Bu yapılanlar bilerek, kasten aklıselimden uzak, demokrasiyi dillerinden düşürmeyenlere hiç yakışmayan, hatta ve hatta saçmalama boyutuna gelen bir davranış biçimidir. Bakanlarımıza yönelik, Hollanda’da bulunan ve Türk Bayraklarıyla sokağa dökülen vatandaşlarımıza yapılan sert müdahaleler Hollanda hükümetine hiç yakışmamaktadır. Bu yapılanların asla ve asla karşılıksız kalmayacağı, sineye çekilmeyeceğinin altını çiziyor ve Hollanda makamlarını suhulete davet ediyoruz. Türkiye’nin 16 Nisan gününden sonraki gücünü şimdiden hazmedemeyen, 2023 hedeflerine adım adım ilerleyen bu milletin karşısında böyle saçma sapan yaptırımlarla yıldırma politikası uygulayan Hollanda makamları ve bunun gibilerine asla pabuç bırakmayacağız"
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli yayınladığı yazılı mesajda Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na karşı uyguladığı tutumu sert dille eleştirdi.AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Dışişleri Bakanı...

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli yayınladığı yazılı mesajda Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na karşı uyguladığı tutumu sert dille eleştirdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçağının uçuş izninin iptal edilmesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın bulunduğu aracın durdurulması nedeniyle Hollanda’yı kınadı. Başkan Mersinli yapılan bu saygısızlığın Türk milletine yapıldığını ve bunun altında kalınmayacağını, Hollanda’nın demokrasiyi ayaklar altına aldığını belirtti. Başkan Mersinli mesajına şu ifadelere yer verdi: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’nın aracının Hollanda polisi tarafından durdurulup, kimlik ve ehliyet kontrolü yapılması akıllıca bir hareket değildir. Bu yapılanlar bilerek, kasten aklıselimden uzak, demokrasiyi dillerinden düşürmeyenlere hiç yakışmayan, hatta ve hatta saçmalama boyutuna gelen bir davranış biçimidir. Bakanlarımıza yönelik, Hollanda’da bulunan ve Türk Bayraklarıyla sokağa dökülen vatandaşlarımıza yapılan sert müdahaleler Hollanda hükümetine hiç yakışmamaktadır. Bu yapılanların asla ve asla karşılıksız kalmayacağı, sineye çekilmeyeceğinin altını çiziyor ve Hollanda makamlarını suhulete davet ediyoruz. Türkiye’nin 16 Nisan gününden sonraki gücünü şimdiden hazmedemeyen, 2023 hedeflerine adım adım ilerleyen bu milletin karşısında böyle saçma sapan yaptırımlarla yıldırma politikası uygulayan Hollanda makamları ve bunun gibilerine asla pabuç bırakmayacağız"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.