Akhisar Belediyesi ibadete açılacak camileri dezenfekte ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 27.05.2020 - 11:35
 

Akhisar Belediyesi ibadete açılacak camileri dezenfekte ediyor

AKHİSAR BELEDİYESİ, NORMALLEŞME SÜRECİYLE BİRLİKTE 29 MAYIS CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN İBADETE AÇILACAK CAMİLERİ DEZENFEKTE EDEREK STERİL HALE GETİRİYOR.
Akhisar Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte 29 Mayıs Cuma gününden itibaren ibadete açılacak camileri dezenfekte ederek steril hale getiriyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan camilerde 29 Mayıs’ta ilk Cuma Namazı kılınacak. Akhisar Belediyesi yaklaşık 2 buçuk ay sonra cemaatine kavuşacak camilerde toplu ibadet için dezenfekte işlemlerini sürdürüyor. Ekipler cami içerisinde bulunan halı, kolon, giriş gibi temasın olabileceği yerleri dezenfekte ediyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatlarıyla harekete geçen Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 29 Mayıs gününe kadar merkezdeki 55 caminin dezenfekte işlemini bitirmeyi planladıklarını söyledi. Ekipler, uzun süredir ibadete kapalı olan camilerde gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine Hisar Cami ile başladı. Başkan Besim Dutlulu, yeniden ibadete açılan camilerin dezenfekte işlemini Akhisar ilçe Müftülüğü ile koordine şekilde sürdürdüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Camilerimizin yeniden ibadete açılmasından önce ilçe müftülüğümüz ile koordineli bir şekilde gerekli temizlik ve dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Camilerimizin yanı sıra eczane, kuaför ve berberler, resmi kurumlar ile toplu halde bulunulan mekanlarda da dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 29 Mayıs Cuma günü camiler açıldığında halkımızın huzur ve güvenle ibadet edebilmeleri için Akhisar Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
AKHİSAR BELEDİYESİ, NORMALLEŞME SÜRECİYLE BİRLİKTE 29 MAYIS CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN İBADETE AÇILACAK CAMİLERİ DEZENFEKTE EDEREK STERİL HALE GETİRİYOR.

Akhisar Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte 29 Mayıs Cuma gününden itibaren ibadete açılacak camileri dezenfekte ederek steril hale getiriyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan camilerde 29 Mayıs’ta ilk Cuma Namazı kılınacak. Akhisar Belediyesi yaklaşık 2 buçuk ay sonra cemaatine kavuşacak camilerde toplu ibadet için dezenfekte işlemlerini sürdürüyor. Ekipler cami içerisinde bulunan halı, kolon, giriş gibi temasın olabileceği yerleri dezenfekte ediyor.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatlarıyla harekete geçen Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 29 Mayıs gününe kadar merkezdeki 55 caminin dezenfekte işlemini bitirmeyi planladıklarını söyledi. Ekipler, uzun süredir ibadete kapalı olan camilerde gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine Hisar Cami ile başladı.

Başkan Besim Dutlulu, yeniden ibadete açılan camilerin dezenfekte işlemini Akhisar ilçe Müftülüğü ile koordine şekilde sürdürdüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Camilerimizin yeniden ibadete açılmasından önce ilçe müftülüğümüz ile koordineli bir şekilde gerekli temizlik ve dezenfekte çalışmalarımıza başladık. Camilerimizin yanı sıra eczane, kuaför ve berberler, resmi kurumlar ile toplu halde bulunulan mekanlarda da dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 29 Mayıs Cuma günü camiler açıldığında halkımızın huzur ve güvenle ibadet edebilmeleri için Akhisar Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.