Akhisar Belediyesi salgın hastalıklara karşı sokakları yıkıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 18:42, Güncelleme: 21.03.2020 - 18:42
 

Akhisar Belediyesi salgın hastalıklara karşı sokakları yıkıyor

AKHİSAR BELEDİYESİ KORONAVİRÜS’E KARŞI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU’NUN DA KATILDIĞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINDA VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI CADDE VE SOKAKLAR ÖZEL İÇERİKLİ DEZENFEKTE MADDELERİYLE YIKANARAK STERİL HALE GETİRİLDİ.
Akhisar Belediyesi, korona virüsle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katıldığı dezenfekte çalışmalarında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar özel içerikli dezenfektanlarla yıkanarak steril hale getirildi. Akhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, cadde, sokak ve mahalleleri dezenfeksiyon özelliği olan karışımlarla yıkıyor. Ana arterlerden başlayarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, mahalle ve sokaklarda yıkama işlemini sürdürüyor. 1 arazöz ve 1 dezenfekte aracı ile gerçekleştirilen çalışmalarda, deterjan ve dezenfektan içeren su ile sokaklar steril hale getiriliyor. Dezenfekte çalışmalarını yerinde takip eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’daki sokak ve caddelerimizi, insan sağlığına zararlı olmayan, virüs ve salgın hastalıklara karşı ise tam etkili olan özel içerikli dezenfekte maddeleriyle yıkayarak steril hale getiriyoruz. Bu çalışmamıza yaklaşık 1 haftadır devam ediyorduk; şimdi daha da hızlandırarak özellikle ana caddelerde dezenfekte çalışmalarımızı arttırdık. Halkımıza zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamalarını söylüyor, Sağlık Bakanlığının tedbirlerini hatırlatıyoruz. Biz, Akhisar Belediyesi olarak tüm önlemlerimizi alıyoruz. Fakat bu konuda vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Bu salgın hastalığı, hep birlikte mücadele ederek, tedbirlerimizi alarak yeneceğiz” diye konuştu. Vatandaşlar da yaptıkları dezenfekte çalışmalarından dolayı Akhisar Belediyesine ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.
AKHİSAR BELEDİYESİ KORONAVİRÜS’E KARŞI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU’NUN DA KATILDIĞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINDA VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI CADDE VE SOKAKLAR ÖZEL İÇERİKLİ DEZENFEKTE MADDELERİYLE YIKANARAK STERİL HALE GETİRİLDİ.

Akhisar Belediyesi, korona virüsle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katıldığı dezenfekte çalışmalarında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar özel içerikli dezenfektanlarla yıkanarak steril hale getirildi.

Akhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, cadde, sokak ve mahalleleri dezenfeksiyon özelliği olan karışımlarla yıkıyor. Ana arterlerden başlayarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, mahalle ve sokaklarda yıkama işlemini sürdürüyor. 1 arazöz ve 1 dezenfekte aracı ile gerçekleştirilen çalışmalarda, deterjan ve dezenfektan içeren su ile sokaklar steril hale getiriliyor. Dezenfekte çalışmalarını yerinde takip eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’daki sokak ve caddelerimizi, insan sağlığına zararlı olmayan, virüs ve salgın hastalıklara karşı ise tam etkili olan özel içerikli dezenfekte maddeleriyle yıkayarak steril hale getiriyoruz. Bu çalışmamıza yaklaşık 1 haftadır devam ediyorduk; şimdi daha da hızlandırarak özellikle ana caddelerde dezenfekte çalışmalarımızı arttırdık. Halkımıza zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamalarını söylüyor, Sağlık Bakanlığının tedbirlerini hatırlatıyoruz. Biz, Akhisar Belediyesi olarak tüm önlemlerimizi alıyoruz. Fakat bu konuda vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Bu salgın hastalığı, hep birlikte mücadele ederek, tedbirlerimizi alarak yeneceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar da yaptıkları dezenfekte çalışmalarından dolayı Akhisar Belediyesine ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.