Akhisar polisi hırsızların korkulu rüyası oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2017 - 16:19, Güncelleme: 24.07.2017 - 16:19
 

Akhisar polisi hırsızların korkulu rüyası oldu

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 19 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattığını bildirdi.Manisa’nın Akhisar ilçesinde emniyet tarafından son bir ay içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmalarda elde edilen...
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 19 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattığını bildirdi.Manisa’nın Akhisar ilçesinde emniyet tarafından son bir ay içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmalarda elde edilen bulguları basın ve kamuoyu ile paylaşıldı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Meydana gelen 1 adet oto hırsızlığı olayı, 10 adet motosiklet hırsızlığı olayı, 1 adet evden hırsızlık olayı, 2 adet işyerinden hırsızlık olayı, 5 adet yağma (gasp) olayı olmak üzere toplam 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış, bu olaylarda çalınan 1 adet oto, 10 adet motosiklet bulunarak, sahiplerine teslim edilmiş, olaya karıştıkları tespit edilen 25 şahıs yakalanmış, 10 şahıs adli makamlarca tutuklanmışlardır. Yine ilçemiz polis sorumluluk bölgesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 şahıs yakalanarak, adli mercilere teslim edilmişlerdir. İlçe emniyet müdürlüğümüz tüm personeli ile yaptıkları çalışmalar ve duyarlı vatandaşlarımızın yaptıkları ihbarların değerlendirilmesi ile daha fazla güven ve huzur için çabalarına devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 19 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattığını bildirdi.Manisa’nın Akhisar ilçesinde emniyet tarafından son bir ay içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmalarda elde edilen...

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içerisinde 19 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattığını bildirdi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde emniyet tarafından son bir ay içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmalarda elde edilen bulguları basın ve kamuoyu ile paylaşıldı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Meydana gelen 1 adet oto hırsızlığı olayı, 10 adet motosiklet hırsızlığı olayı, 1 adet evden hırsızlık olayı, 2 adet işyerinden hırsızlık olayı, 5 adet yağma (gasp) olayı olmak üzere toplam 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış, bu olaylarda çalınan 1 adet oto, 10 adet motosiklet bulunarak, sahiplerine teslim edilmiş, olaya karıştıkları tespit edilen 25 şahıs yakalanmış, 10 şahıs adli makamlarca tutuklanmışlardır. Yine ilçemiz polis sorumluluk bölgesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 şahıs yakalanarak, adli mercilere teslim edilmişlerdir. İlçe emniyet müdürlüğümüz tüm personeli ile yaptıkları çalışmalar ve duyarlı vatandaşlarımızın yaptıkları ihbarların değerlendirilmesi ile daha fazla güven ve huzur için çabalarına devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.