Akhisar’da yaz akşamları artık farklı esiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 14:41, Güncelleme: 07.08.2019 - 14:41
 

Akhisar’da yaz akşamları artık farklı esiyor

Akhisar Belediyesi Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Başlatılan Açık Hava Konserleri, Gölet Alanında Devam Etti.
Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Konserleri kapsamında yerel sanatçı İlyas Mert Pişirgen sahne aldı. 1xbet firması girişi daha kolay yaptıran özel yapıya sahiptir ve 1xbet giriş adresi oratklık siteleri ile kendisinde kolaylıka açıkça sunulur. Akhisar Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında başlatılan Açık Hava Konserleri, Gölet alanında devam etti. Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen “Açık Hava Konserleri” programının ikinci haftasında yerel sanatçılardan İlyas Mert Pişiren sahne aldı. Akhisarlı yerel sanatçıların sahne aldığı Açık Hava Konserleri’nin ikinci hafta programında İlyas Mert Pişiren, piyano ve gitar eşliğinde farklı şarkıları ile dinleyicilerine güzel anlar yaşattı. Akhisar Gölet Doğal Yaşam Alanı’nda gerçekleşen Açık Hava Konserleri’nde yaz boyunca her Salı günü farklı yerel sanatçılar sahne alıyor. Piyano ve gitar eşliğinde geceye ayrı bir renk katan Akhisarlı yerel sanatçı İlyas Mert Pişiren, kendi tarzında seslendirdiği şarkılarıyla geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Bedri Türk de geceye katılarak, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Akhisar Belediyesi Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Başlatılan Açık Hava Konserleri, Gölet Alanında Devam Etti.

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Konserleri kapsamında yerel sanatçı İlyas Mert Pişirgen sahne aldı. 1xbet firması girişi daha kolay yaptıran özel yapıya sahiptir ve 1xbet giriş adresi oratklık siteleri ile kendisinde kolaylıka açıkça sunulur.

Akhisar Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında başlatılan Açık Hava Konserleri, Gölet alanında devam etti. Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen “Açık Hava Konserleri” programının ikinci haftasında yerel sanatçılardan İlyas Mert Pişiren sahne aldı.

Akhisarlı yerel sanatçıların sahne aldığı Açık Hava Konserleri’nin ikinci hafta programında İlyas Mert Pişiren, piyano ve gitar eşliğinde farklı şarkıları ile dinleyicilerine güzel anlar yaşattı. Akhisar Gölet Doğal Yaşam Alanı’nda gerçekleşen Açık Hava Konserleri’nde yaz boyunca her Salı günü farklı yerel sanatçılar sahne alıyor. Piyano ve gitar eşliğinde geceye ayrı bir renk katan Akhisarlı yerel sanatçı İlyas Mert Pişiren, kendi tarzında seslendirdiği şarkılarıyla geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Bedri Türk de geceye katılarak, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.