Akhisar’da yol ve yama çalışmaları sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2020 - 12:50, Güncelleme: 18.05.2020 - 12:50
 

Akhisar’da yol ve yama çalışmaları sürüyor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKHİSAR İLÇESİ MERKEZ VE KIRSAL MAHALLELERİNDE ULAŞIM GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA YOL BAKIM VE YAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi merkez ve kırsal mahallelerinde ulaşım güvenliğinin sağlanması amacıyla yol bakım ve yama çalışmaları gerçekleştirdi. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yağışların etkisiyle yüzeyinde bozulma ve yıpranma olan yollardaki bakım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Akhisar ilçesinde de ekipler, hafta sonunda etkisini gösteren sıcak havaya rağmen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bakım ve yama işlerini sürdürdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, Akhisar ilçe merkezinde Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinde; kırsalda ise Hasköy, Muştular, Musaca, İsaca, Söğütlü, Sindelli, Süleymanköy, Sırtköy mahallelerinde yol yapım, yama ve şarampol çalışmalarının gerçekleştiği ifade edildi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKHİSAR İLÇESİ MERKEZ VE KIRSAL MAHALLELERİNDE ULAŞIM GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA YOL BAKIM VE YAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi merkez ve kırsal mahallelerinde ulaşım güvenliğinin sağlanması amacıyla yol bakım ve yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yağışların etkisiyle yüzeyinde bozulma ve yıpranma olan yollardaki bakım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Akhisar ilçesinde de ekipler, hafta sonunda etkisini gösteren sıcak havaya rağmen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bakım ve yama işlerini sürdürdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, Akhisar ilçe merkezinde Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinde; kırsalda ise Hasköy, Muştular, Musaca, İsaca, Söğütlü, Sindelli, Süleymanköy, Sırtköy mahallelerinde yol yapım, yama ve şarampol çalışmalarının gerçekleştiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.