Akhisarlı şoförler eğitimden geçti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 14:25, Güncelleme: 18.11.2016 - 14:25
 

Akhisarlı şoförler eğitimden geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’daki şehir içi denetimli halk otobüsleri şoför ve araç sürücülerine yönelik eğitim düzenledi. Sürücü-yolcu ilişkileri, iletişim, trafik, kamu mevzuatı gibi eğitimlerin verildiği sürücülere,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’daki şehir içi denetimli halk otobüsleri şoför ve araç sürücülerine yönelik eğitim düzenledi. Sürücü-yolcu ilişkileri, iletişim, trafik, kamu mevzuatı gibi eğitimlerin verildiği sürücülere, Büyükşehir Belediyesi’nin prensipleri ile vizyon ve misyonu da anlatıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için ulaşımda görev alan şoförlere eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar şehir içi denetimli halk otobüsleri şoförlerine ve araç sahiplerine yönelik eğitim gerçekleştirildi. Eğitim programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Şehiriçi Trafik Ekipler Amiri Yusuf Selvi ve Şehiriçi Denetimli Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Fethi Tunç katıldı.Büyükşehir Belediyesi Akhisar Ulaşım Sorumlusu Mustafa Çetin’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde, sürücülere sürücü-yolcu ilişkisi, iletişim, trafik ve mevzuat konularında bilgiler verildi. Eğitimin önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, her alanda en iyi hizmeti Akhisarlı hemşerilerimize sunmak için çabalıyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’daki şehir içi denetimli halk otobüsleri şoför ve araç sürücülerine yönelik eğitim düzenledi. Sürücü-yolcu ilişkileri, iletişim, trafik, kamu mevzuatı gibi eğitimlerin verildiği sürücülere,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’daki şehir içi denetimli halk otobüsleri şoför ve araç sürücülerine yönelik eğitim düzenledi. Sürücü-yolcu ilişkileri, iletişim, trafik, kamu mevzuatı gibi eğitimlerin verildiği sürücülere, Büyükşehir Belediyesi’nin prensipleri ile vizyon ve misyonu da anlatıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için ulaşımda görev alan şoförlere eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar şehir içi denetimli halk otobüsleri şoförlerine ve araç sahiplerine yönelik eğitim gerçekleştirildi. Eğitim programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Şehiriçi Trafik Ekipler Amiri Yusuf Selvi ve Şehiriçi Denetimli Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Fethi Tunç katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Akhisar Ulaşım Sorumlusu Mustafa Çetin’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde, sürücülere sürücü-yolcu ilişkisi, iletişim, trafik ve mevzuat konularında bilgiler verildi. Eğitimin önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, her alanda en iyi hizmeti Akhisarlı hemşerilerimize sunmak için çabalıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.