Akıl ve zeka oyunları Manisa il birincisi Alaşehir’den

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 11:54, Güncelleme: 12.10.2020 - 11:54
 

Akıl ve zeka oyunları Manisa il birincisi Alaşehir’den

ALAŞEHİR FATİH İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ BERAT AYDIN, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN 'AKIL VE ZEKA OYUNLARI' YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU. ALAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN GÜNEŞ DE İL BİRİNCİSİ OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA’YI TEMSİL EDECEK OLAN BERAT AYDIN'I, BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ.
Alaşehir Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ’Akıl ve Zeka Oyunları’ yarışmasında il birincisi oldu. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de il birincisi olarak Türkiye şampiyonasında Manisa’yı temsil edecek olan Berat Aydın’ı, başarısından dolayı tebrik etti. Türkiye genelinde düzenlenen ’Akıl ve Zeka Oyunları’ ilkokul kategorisinde dört dalda yapılan il finali ile Türkiye Zeka Oyunları Yarışması il elemeleri sonuçlandı. Alaşehir Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, ilkokul kategorisi Pentago oyunu alanında il birincisi olarak, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finalinde Manisa’yı temsil edecek. Alaşehir Fatih İlkokulu öğrencisi Berat Aydın’a birincilik sertifikasını Alaşehir İlçe Milli Eğitimi Müdürü Hüseyin Güneş verdi. Hüseyin Güneş, "Bakanlığımız tarafından düzenlenen Türkiye ’Akıl ve Zeka Oyunları’ yarışmalarında öğrencimiz Berat Aydın, il birincisi olarak, Antalya’da yapılacak olan yarışmalarda ilimizi temsil etme hakkını kazandı. Öğrencimizin başarılı olmasında emeği geçen herkesi kutluyorum, öğrencimizin başarısının devamını diliyorum." dedi. Öte yandan Antalya’da yapılacak olan Türkiye ’Akıl ve Zeka Oyunları’ Finalinin tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.
ALAŞEHİR FATİH İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ BERAT AYDIN, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN 'AKIL VE ZEKA OYUNLARI' YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU. ALAŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN GÜNEŞ DE İL BİRİNCİSİ OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA’YI TEMSİL EDECEK OLAN BERAT AYDIN'I, BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ.

Alaşehir Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ’Akıl ve Zeka Oyunları’ yarışmasında il birincisi oldu. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de il birincisi olarak Türkiye şampiyonasında Manisa’yı temsil edecek olan Berat Aydın’ı, başarısından dolayı tebrik etti.

Türkiye genelinde düzenlenen ’Akıl ve Zeka Oyunları’ ilkokul kategorisinde dört dalda yapılan il finali ile Türkiye Zeka Oyunları Yarışması il elemeleri sonuçlandı. Alaşehir Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berat Aydın, ilkokul kategorisi Pentago oyunu alanında il birincisi olarak, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finalinde Manisa’yı temsil edecek. Alaşehir Fatih İlkokulu öğrencisi Berat Aydın’a birincilik sertifikasını Alaşehir İlçe Milli Eğitimi Müdürü Hüseyin Güneş verdi.

Hüseyin Güneş, "Bakanlığımız tarafından düzenlenen Türkiye ’Akıl ve Zeka Oyunları’ yarışmalarında öğrencimiz Berat Aydın, il birincisi olarak, Antalya’da yapılacak olan yarışmalarda ilimizi temsil etme hakkını kazandı. Öğrencimizin başarılı olmasında emeği geçen herkesi kutluyorum, öğrencimizin başarısının devamını diliyorum." dedi.

Öte yandan Antalya’da yapılacak olan Türkiye ’Akıl ve Zeka Oyunları’ Finalinin tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.