Akpınar Mahallesi suya kavuşuyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 15:03, Güncelleme: 05.12.2016 - 15:03
 

Akpınar Mahallesi suya kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Akpınar Mahallesi’ndeki su sıkıntısını çözmek için mahalleye yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Akpınar Mahallesi’ndeki su sıkıntısını çözmek için mahalleye yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların su konusunda sorun yaşamamaları için yürüttüğü sondaj çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununu, mahallede açtığı sondaj kuyusuyla ortadan kaldırıyor. Saniyede 9 litre verime sahip olan sondajın analiz sonuçlarının içime elverişli çıkmasıyla birlikte MASKİ ekipleri, suyu mahallenin içme suyu deposuna bağlamak için çalışmalarına başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Akpınar Mahallesi’nde 700 metrelik terfi ve 450 metrelik enerji nakil hattı döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Hat çalışmaları tamamlanarak bağlantı yapıldığında, Akpınar’ın yanı sıra Damardı, Göksu ve Bademli mahallelerinin de su problemi çözüme kavuşturulmuş olacak.MASKİ tarafından açılan sondaj sayesinde su sıkıntılarının son bulacağını ifade eden Akpınar Mahalle Muhtarı Yakup Arıoğlu, “Köylerimizin sıkıntıları çok, ama Allah razı olsun hepsi tek tek yapılıyor. Büyükşehir’in çalışmalarından memnunuz. Şu anda içme suyu işimize başlandı. Sondajımız depomuza bağlanıyor. Bağlandığında su sıkıntımız giderilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim. Gerçekten, sadece bizim köyümüze değil, bütün köylere hizmet götürmek için uğraşıyorlar” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Akpınar Mahallesi’ndeki su sıkıntısını çözmek için mahalleye yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Akpınar Mahallesi’ndeki su sıkıntısını çözmek için mahalleye yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların su konusunda sorun yaşamamaları için yürüttüğü sondaj çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sorununu, mahallede açtığı sondaj kuyusuyla ortadan kaldırıyor. Saniyede 9 litre verime sahip olan sondajın analiz sonuçlarının içime elverişli çıkmasıyla birlikte MASKİ ekipleri, suyu mahallenin içme suyu deposuna bağlamak için çalışmalarına başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Akpınar Mahallesi’nde 700 metrelik terfi ve 450 metrelik enerji nakil hattı döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Hat çalışmaları tamamlanarak bağlantı yapıldığında, Akpınar’ın yanı sıra Damardı, Göksu ve Bademli mahallelerinin de su problemi çözüme kavuşturulmuş olacak.
MASKİ tarafından açılan sondaj sayesinde su sıkıntılarının son bulacağını ifade eden Akpınar Mahalle Muhtarı Yakup Arıoğlu, “Köylerimizin sıkıntıları çok, ama Allah razı olsun hepsi tek tek yapılıyor. Büyükşehir’in çalışmalarından memnunuz. Şu anda içme suyu işimize başlandı. Sondajımız depomuza bağlanıyor. Bağlandığında su sıkıntımız giderilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim. Gerçekten, sadece bizim köyümüze değil, bütün köylere hizmet götürmek için uğraşıyorlar” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.