Alaşehir, Manisa Büyükşehir ile gelişiyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2018 - 15:24, Güncelleme: 15.08.2018 - 15:24
 

Alaşehir, Manisa Büyükşehir ile gelişiyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı makamında kabul etti.Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’ün...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı makamında kabul etti.Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’ün Alaşehir ilçesine kazandırdığı hizmetlerin kenti geliştirdiğini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Alaşehir ilçemizin, gelişmesi, değişmesi ve modern bir kent haline gelmesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde oldu. Cengiz Başkanımız Manisa için bir şans. Alaşehir Belediyesi olarak Başkanımız ile ortak hareket edeceğiz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, “Alaşehir ilçemiz için hizmetlerimiz devam edecek. Alaşehir’imizde halkımızın gerçekten ihtiyaç duyduğu, günü kurtaran değil, gelecek 15-20 yılını kurtaracak projeler üretmeyi amaçladık. Çok şükür geldiğimiz noktada bunu hayata geçirmiş olmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Tek amacımız, Manisa’yı 17 ilçesiyle değişen ve gelişen bir şehir yapmaktır” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı makamında kabul etti.Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’ün...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı makamında kabul etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’ün Alaşehir ilçesine kazandırdığı hizmetlerin kenti geliştirdiğini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Alaşehir ilçemizin, gelişmesi, değişmesi ve modern bir kent haline gelmesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde oldu. Cengiz Başkanımız Manisa için bir şans. Alaşehir Belediyesi olarak Başkanımız ile ortak hareket edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, “Alaşehir ilçemiz için hizmetlerimiz devam edecek. Alaşehir’imizde halkımızın gerçekten ihtiyaç duyduğu, günü kurtaran değil, gelecek 15-20 yılını kurtaracak projeler üretmeyi amaçladık. Çok şükür geldiğimiz noktada bunu hayata geçirmiş olmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Tek amacımız, Manisa’yı 17 ilçesiyle değişen ve gelişen bir şehir yapmaktır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.