Alaşehir’de 106 sözleşmeli er yemin etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 16:41, Güncelleme: 02.02.2018 - 16:41
 

Alaşehir’de 106 sözleşmeli er yemin etti

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi.Törene, Eğitim Alay Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Komutan vekili Yarbay Yusuf...
Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi.Törene, Eğitim Alay Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Komutan vekili Yarbay Yusuf Yeşil, 2’nci Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Binbaşı Abdülrahim Güler ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören 106 sözleşmeli er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti. Törende konuşan Ulaştırma Eğitim Alayı Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, ’’Bugün Eğitim Alay Komutanlığı’na yeni katılan 26’ncı dönem sözleşmeli 106 askerin yemin töreni içi toplanmış bulunmaktayız. Toplam 106 sözleşmeli askerimiz ant içecek. Hepiniz hoş geldiniz. Üç haftalık eğitimden sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine kazandırılmasında en büyük paya sahip siz değerli anne ve babalarınıza şükranlarımı sunuyorum. Sevgili yiğit Mehmetçikler, son olarak ettiğiniz kutsal andınızın sizlere ailerinize, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize hayırlı olmasını diler gözlerinizden öperim. Allah’a emanet olunuz" dedi.Alaşehir ve çevresinde şehit ve gazi olan askerlerin aileleri de törende yerlerini alırken duygulu anlar yaşandı. Alay Komutanı Ali İsmail Elalmış tören sonunda sözleşmeli askerlerin aileleri ile yakından ilgilendi.
Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi.Törene, Eğitim Alay Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Komutan vekili Yarbay Yusuf...

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi.

Törene, Eğitim Alay Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Komutan vekili Yarbay Yusuf Yeşil, 2’nci Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Binbaşı Abdülrahim Güler ile yemin edecek askerlerin aileleri ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören 106 sözleşmeli er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti. Törende konuşan Ulaştırma Eğitim Alayı Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, ’’Bugün Eğitim Alay Komutanlığı’na yeni katılan 26’ncı dönem sözleşmeli 106 askerin yemin töreni içi toplanmış bulunmaktayız. Toplam 106 sözleşmeli askerimiz ant içecek. Hepiniz hoş geldiniz. Üç haftalık eğitimden sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine kazandırılmasında en büyük paya sahip siz değerli anne ve babalarınıza şükranlarımı sunuyorum. Sevgili yiğit Mehmetçikler, son olarak ettiğiniz kutsal andınızın sizlere ailerinize, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize hayırlı olmasını diler gözlerinizden öperim. Allah’a emanet olunuz" dedi.

Alaşehir ve çevresinde şehit ve gazi olan askerlerin aileleri de törende yerlerini alırken duygulu anlar yaşandı. Alay Komutanı Ali İsmail Elalmış tören sonunda sözleşmeli askerlerin aileleri ile yakından ilgilendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.