Alaşehir’de camilere bayram temizliği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2019 - 11:05, Güncelleme: 03.06.2019 - 11:05
 

Alaşehir’de camilere bayram temizliği

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Alaşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçe merkezi ve mahallelerindeki 140 camide temizlik çalışması başlatıldı. Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan 140 caminin temizliklerini...
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Alaşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçe merkezi ve mahallelerindeki 140 camide temizlik çalışması başlatıldı. Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan 140 caminin temizliklerini yaptı. Camilerde rutin olarak gerçekleştirilen temizliğe Ramazan Bayramı dolayısıyla daha da özen gösterildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Öküzcüoğlu, "Öncelikle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Temizlik imandan gelir. Dinimizde temizliğin çok büyük önemi vardır. İbadet yerlerimizin temiz ve bakımlı olması gerekir. Biz de bu kapsamda camilerimizin, mescitlerimizin rutin temizliklerinin yanı sıra bayram temizliklerini de yapıyoruz. Camilerimizin iç ve dış cephelerini ve bahçelerini baştan sona temizliyoruz" dedi.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Alaşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçe merkezi ve mahallelerindeki 140 camide temizlik çalışması başlatıldı. Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan 140 caminin temizliklerini...

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Alaşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından ilçe merkezi ve mahallelerindeki 140 camide temizlik çalışması başlatıldı.

Alaşehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan 140 caminin temizliklerini yaptı. Camilerde rutin olarak gerçekleştirilen temizliğe Ramazan Bayramı dolayısıyla daha da özen gösterildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Öküzcüoğlu, "Öncelikle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Temizlik imandan gelir. Dinimizde temizliğin çok büyük önemi vardır. İbadet yerlerimizin temiz ve bakımlı olması gerekir. Biz de bu kapsamda camilerimizin, mescitlerimizin rutin temizliklerinin yanı sıra bayram temizliklerini de yapıyoruz. Camilerimizin iç ve dış cephelerini ve bahçelerini baştan sona temizliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.