Alaşehir’de engelli gençler askere uğurlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 10:31, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:31
 

Alaşehir’de engelli gençler askere uğurlandı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 6 engelli genç 1 günlük askerlik görevini yapmak üzere düzenlenen törenle askere uğurlandı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 6 engelli gencin askerlik hayalleri...
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 6 engelli genç 1 günlük askerlik görevini yapmak üzere düzenlenen törenle askere uğurlandı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 6 engelli gencin askerlik hayalleri gerçek olacak. Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığında bir günlük askerlik yaptıktan sonra yemin edecek olan 6 engelli genç için askere uğurlama eğlencesi düzenlendi. Asker eğlencesine katılan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Her gencin hayalinde askere gitmek, askerlik yapabilmek yatar. Engelli kardeşlerimiz de aynı duyguları yaşarlar. Azim ve arzu hiçbir engel tanımıyor. Engelli kardeşlerimiz de bu arzularının meyvelerini alıyorlar. Bugün sizleri askere uğurlamaktan çok mutluyuz" dedi. Başkan Öküzcüoğlu konuşmasının ardından engelli asker adaylarıyla oyunlar oynadı, hatıra fotoğrafı çekildi.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 6 engelli genç 1 günlük askerlik görevini yapmak üzere düzenlenen törenle askere uğurlandı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 6 engelli gencin askerlik hayalleri...

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 6 engelli genç 1 günlük askerlik görevini yapmak üzere düzenlenen törenle askere uğurlandı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 6 engelli gencin askerlik hayalleri gerçek olacak. Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığında bir günlük askerlik yaptıktan sonra yemin edecek olan 6 engelli genç için askere uğurlama eğlencesi düzenlendi. Asker eğlencesine katılan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Her gencin hayalinde askere gitmek, askerlik yapabilmek yatar. Engelli kardeşlerimiz de aynı duyguları yaşarlar. Azim ve arzu hiçbir engel tanımıyor. Engelli kardeşlerimiz de bu arzularının meyvelerini alıyorlar. Bugün sizleri askere uğurlamaktan çok mutluyuz" dedi.

Başkan Öküzcüoğlu konuşmasının ardından engelli asker adaylarıyla oyunlar oynadı, hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.