Alaşehir’de ’Halk Günü’ toplantıları başlıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 15:25, Güncelleme: 14.11.2016 - 15:25
 

Alaşehir’de ’Halk Günü’ toplantıları başlıyor

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Her Hafta Salı Günleri Halkın İstek Ve Belediyeden Beklentilerini Dinlemek Amacıyla "halk Günü" Adı Altında Toplantılar Yapılacak.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde her hafta Salı günleri halkın istek ve belediyeden beklentilerini dinlemek amacıyla "Halk Günü" adı altında toplantılar yapılacak.Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, ilçe halkının talep ve isteklerini yüz yüze dinleyecek. Her hafta Salı günleri makamında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Karaçoban, "Halk Günü" adı altındaki toplantılarda vatandaşlarla bire bir görüşerek, sorun ve taleplerini alacak. Belediye Başkanı Karaçoban, amaçlarının tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi.
Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Her Hafta Salı Günleri Halkın İstek Ve Belediyeden Beklentilerini Dinlemek Amacıyla "halk Günü" Adı Altında Toplantılar Yapılacak.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde her hafta Salı günleri halkın istek ve belediyeden beklentilerini dinlemek amacıyla "Halk Günü" adı altında toplantılar yapılacak.
Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, ilçe halkının talep ve isteklerini yüz yüze dinleyecek. Her hafta Salı günleri makamında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Karaçoban, "Halk Günü" adı altındaki toplantılarda vatandaşlarla bire bir görüşerek, sorun ve taleplerini alacak. Belediye Başkanı Karaçoban, amaçlarının tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.