Alaşehir’de karla mücadele devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2019 - 15:01, Güncelleme: 09.01.2019 - 15:01
 

Alaşehir’de karla mücadele devam ediyor

Alaşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler son günlerde meydana gelen kar yağışının etkili olduğu bölgelerde...
Alaşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler son günlerde meydana gelen kar yağışının etkili olduğu bölgelerde vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kapanması muhtemel yollara belediye iş makineleriyle anında müdahale edilirken, tuzlama çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Özellikle kar yağışının etkili olduğu yüksek bölgelerde ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştirerek, olumsuz koşulların oluşmaması için önlemlerimizi alıyoruz. Amacımız olumsuz kış şartlarının hizmetlerimizi aksatmasına ve vatandaşlarımızın mağduriyetine engel olmaktır. Bunun için de ekiplerimiz 24 saat hizmet esasına göre teyakkuz halinde.” dedi.
Alaşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler son günlerde meydana gelen kar yağışının etkili olduğu bölgelerde...

Alaşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler son günlerde meydana gelen kar yağışının etkili olduğu bölgelerde vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kapanması muhtemel yollara belediye iş makineleriyle anında müdahale edilirken, tuzlama çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Özellikle kar yağışının etkili olduğu yüksek bölgelerde ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştirerek, olumsuz koşulların oluşmaması için önlemlerimizi alıyoruz. Amacımız olumsuz kış şartlarının hizmetlerimizi aksatmasına ve vatandaşlarımızın mağduriyetine engel olmaktır. Bunun için de ekiplerimiz 24 saat hizmet esasına göre teyakkuz halinde.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.