Alaşehir’in içme suyu depolarında yoğun mesai

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2018 - 16:00, Güncelleme: 06.09.2018 - 16:00
 

Alaşehir’in içme suyu depolarında yoğun mesai

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 24 içme suyu deposu ile 23 terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, hanelere...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 24 içme suyu deposu ile 23 terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında Alaşehir ilçesinde 24 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasındaki bakım onarım işine başlandı. İçme suyu depolarında manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenileniyor. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçiliyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar daha sağlıklı ve güvenli sistemler üzerinden içme suyu tüketecek. 2016 yılında 16 içme suyu deposunun yenilendiği Alaşehir’de 4 adet de sıfırdan içme suyu deposu inşa edildi. 2018 yılında Alaşehir ilçesindeki 36 adet içme suyu deposu için çıkılan bir diğer ihalede yüzde 80 seviyesine gelen ekipler, çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayacak.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daha yaşanılabilir bir Manisa için çalıştıklarını ifade ederek, “İl genelinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yoğun mesai harcıyoruz. Alaşehir’de de kısa süre içerisinde yaptığımız yatırımlarla tüm depoları yenileme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Refah seviyesi yüksek bir Manisa için emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 24 içme suyu deposu ile 23 terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, hanelere...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 1 milyon TL yatırım bedeli ile 24 içme suyu deposu ile 23 terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında Alaşehir ilçesinde 24 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasındaki bakım onarım işine başlandı. İçme suyu depolarında manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenileniyor. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçiliyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar daha sağlıklı ve güvenli sistemler üzerinden içme suyu tüketecek. 2016 yılında 16 içme suyu deposunun yenilendiği Alaşehir’de 4 adet de sıfırdan içme suyu deposu inşa edildi. 2018 yılında Alaşehir ilçesindeki 36 adet içme suyu deposu için çıkılan bir diğer ihalede yüzde 80 seviyesine gelen ekipler, çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayacak.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daha yaşanılabilir bir Manisa için çalıştıklarını ifade ederek, “İl genelinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yoğun mesai harcıyoruz. Alaşehir’de de kısa süre içerisinde yaptığımız yatırımlarla tüm depoları yenileme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Refah seviyesi yüksek bir Manisa için emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.