Alaşehir’in sembol meydanı ’Sarıkız’ yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2018 - 12:40, Güncelleme: 14.08.2018 - 12:40
 

Alaşehir’in sembol meydanı ’Sarıkız’ yenileniyor

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, kentin en önemli noktalarından biri olan Sarıkız Meydanı’nda yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, çalışmaların tamamlanmasının ardından meydanın daha modern bir görünüme kavuşacağını...
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, kentin en önemli noktalarından biri olan Sarıkız Meydanı’nda yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, çalışmaların tamamlanmasının ardından meydanın daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan Sarıkız Meydanı’nda düzenleme ve peyzaj çalışması başlatıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Şehrimizin önemli alanlarından biri ve simgesi olan olan Sarıkız Meydanımız, büyükşehir belediyemiz ile başlattığımız düzenleme çalışmaları sonucunda, vatandaşlarımızın kullanımına daha uygun ve estetik açıdan da daha güzel görünüme kavuşacak. Amacımız Alaşehir’imizin her yerinde yaşam kalitesini daha da yükseltmektir. Kısa sürede tamamlanmasını beklediğimiz bu güzel projemizin Alaşehirli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz tarafından meydanda yapılan zemin onarımı, peyzaj çalışması ve çevre düzenlemesinin ardından, Sarıkız Heykeli’nin de yer alacağı ışıklı havuz sistemi ile meydan daha modern bir görünüme kavuşacak" dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, kentin en önemli noktalarından biri olan Sarıkız Meydanı’nda yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, çalışmaların tamamlanmasının ardından meydanın daha modern bir görünüme kavuşacağını...

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, kentin en önemli noktalarından biri olan Sarıkız Meydanı’nda yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, çalışmaların tamamlanmasının ardından meydanın daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan Sarıkız Meydanı’nda düzenleme ve peyzaj çalışması başlatıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Şehrimizin önemli alanlarından biri ve simgesi olan olan Sarıkız Meydanımız, büyükşehir belediyemiz ile başlattığımız düzenleme çalışmaları sonucunda, vatandaşlarımızın kullanımına daha uygun ve estetik açıdan da daha güzel görünüme kavuşacak. Amacımız Alaşehir’imizin her yerinde yaşam kalitesini daha da yükseltmektir. Kısa sürede tamamlanmasını beklediğimiz bu güzel projemizin Alaşehirli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz tarafından meydanda yapılan zemin onarımı, peyzaj çalışması ve çevre düzenlemesinin ardından, Sarıkız Heykeli’nin de yer alacağı ışıklı havuz sistemi ile meydan daha modern bir görünüme kavuşacak" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.