‘Altın Kız’ memleketinde de tarih yazdı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 11:15, Güncelleme: 21.11.2016 - 11:15
 

‘Altın Kız’ memleketinde de tarih yazdı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastik prensesi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında 15-17 yaş tek bayanlarda birinci oldu. Ayrıca Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastik prensesi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında 15-17 yaş tek bayanlarda birinci oldu. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcuları 15-17 yaş çift ve 15-17 gruplarda da birinciliğe uzandı.Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1., 2. ve 3. lig müsabakaları düzenlendi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara 13 ilden 215 sporcu katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalar iki gün sürdü. Sporcular başarıya ulaşabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Müsabakaları Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Vekili Hatun Sarıkaya, Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili Emre Bağcı, Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı İsmail Göktekin, Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Aydım Tank, spor kulübü başkanları, Cimnastik Manisa İl Temsilcisi Mehmet Ali Ekinler ve çok sayıda izleyici takip etti.Kupaya Manisa Büyükşehir Belediyespor damgasıYarışmanın son gününde Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakaları gerçekleştirildi. Sporcular 12-14, 15-17 ile 18 yaş ve üstü kategorilerinde mücadele etti. 15-17 yaş tek erkeklerde Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Mehmet Ercoş birinci, Ahmet Çoruh ikinci, Mehmet Utku Çırak üçüncü olmayı başardı. 15-17 yaş tek bayanlarda ‘Altın Kız’ lakaplı Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı birinci, Simay Yıldızer ikinci, Ecre Barklı üçüncü oldu. 15-17 yaş çiftlerde ise Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş birinciliği elde etti. 15-17 yaş gruplarda da sahne yine Manisa Büyükşehir Belediyespor’undu. Ayşe Begüm Onbaşı, Deniz Şahin ve Mehmet Ercoş gruplarda da birinciliğe uzanarak, göz doldurdu.“Her branşta başarı”Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak her branşta tek hedeflerinin başarı olduğunu ifade eden Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun ilimizde düzenlediği Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında sporcularımız birincilik elde ederek, yine göğsümüzü kabarttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde yalnızca ve yalnızca başarıya giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastik prensesi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında 15-17 yaş tek bayanlarda birinci oldu. Ayrıca Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastik prensesi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında 15-17 yaş tek bayanlarda birinci oldu. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcuları 15-17 yaş çift ve 15-17 gruplarda da birinciliğe uzandı.
Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1., 2. ve 3. lig müsabakaları düzenlendi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara 13 ilden 215 sporcu katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalar iki gün sürdü. Sporcular başarıya ulaşabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Müsabakaları Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Vekili Hatun Sarıkaya, Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili Emre Bağcı, Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı İsmail Göktekin, Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Aydım Tank, spor kulübü başkanları, Cimnastik Manisa İl Temsilcisi Mehmet Ali Ekinler ve çok sayıda izleyici takip etti.
Kupaya Manisa Büyükşehir Belediyespor damgası
Yarışmanın son gününde Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakaları gerçekleştirildi. Sporcular 12-14, 15-17 ile 18 yaş ve üstü kategorilerinde mücadele etti. 15-17 yaş tek erkeklerde Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Mehmet Ercoş birinci, Ahmet Çoruh ikinci, Mehmet Utku Çırak üçüncü olmayı başardı. 15-17 yaş tek bayanlarda ‘Altın Kız’ lakaplı Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı birinci, Simay Yıldızer ikinci, Ecre Barklı üçüncü oldu. 15-17 yaş çiftlerde ise Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş birinciliği elde etti. 15-17 yaş gruplarda da sahne yine Manisa Büyükşehir Belediyespor’undu. Ayşe Begüm Onbaşı, Deniz Şahin ve Mehmet Ercoş gruplarda da birinciliğe uzanarak, göz doldurdu.
“Her branşta başarı”
Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak her branşta tek hedeflerinin başarı olduğunu ifade eden Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun ilimizde düzenlediği Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası müsabakalarında sporcularımız birincilik elde ederek, yine göğsümüzü kabarttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde yalnızca ve yalnızca başarıya giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.