Araçlar yenilendi toplu taşıma modernleşti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 15:18, Güncelleme: 11.07.2017 - 15:18
 

Araçlar yenilendi toplu taşıma modernleşti

Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, araçların dönüşümü ile ilçedeki toplu taşımanın farklı bir noktaya geldiğini söyledi.Ziyarette,...
Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, araçların dönüşümü ile ilçedeki toplu taşımanın farklı bir noktaya geldiğini söyledi.Ziyarette, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gülbağca’dan otogar çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Kayda, esnafların yönetim tarafından iletilen istek ve taleplerini dinledi. Salihli’de hizmet veren Öz Salihli Kooperatifi’ne bağlı araçların dönüşümü tamamlanmasıyla modern taşımacılığın ön plana çıktığını belirten Başkan Kayda, yapılan yenilikle kentin taşımacılıkta farklı bir noktaya geldiğini söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, otogar esnafına çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, araçların dönüşümü ile ilçedeki toplu taşımanın farklı bir noktaya geldiğini söyledi.Ziyarette,...

Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, araçların dönüşümü ile ilçedeki toplu taşımanın farklı bir noktaya geldiğini söyledi.

Ziyarette, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gülbağca’dan otogar çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Kayda, esnafların yönetim tarafından iletilen istek ve taleplerini dinledi. Salihli’de hizmet veren Öz Salihli Kooperatifi’ne bağlı araçların dönüşümü tamamlanmasıyla modern taşımacılığın ön plana çıktığını belirten Başkan Kayda, yapılan yenilikle kentin taşımacılıkta farklı bir noktaya geldiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, otogar esnafına çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.