Artan nüfusla birlikte altyapı ihtiyacı da karşılanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 15:24, Güncelleme: 20.11.2016 - 15:24
 

Artan nüfusla birlikte altyapı ihtiyacı da karşılanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı sorunlarını bir bir çözüme ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde sağlıklı bir sistem oluşturmak için çalışan MASKİ, gelişen Manisa’nın her geçen gün artan altyapı ihtiyacını da kaliteli altyapı hizmetiyle gideriyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Manisa’nın büyüyen ilçelerinden Akhisar’ın Cumhuriyet Mahallesinde yaptığı çalışmayla mahalleye sağlıklı altyapı hizmeti sağlıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı eliyle yürütülen ek kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, Cumhuriyet Mahallesinin yeni yerleşim bölgesinde ikamet edecek olan vatandaşlar da sağlıklı ve sorunsuz kanalizasyon sistemine sahip olacaklar. MASKİ ekiplerince mahallede devam eden kanalizasyon çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve ilçe MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer tarafından yakından takip ediliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı sorunlarını bir bir çözüme ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde sağlıklı bir sistem oluşturmak için çalışan MASKİ, gelişen Manisa’nın her geçen gün artan altyapı ihtiyacını da kaliteli altyapı hizmetiyle gideriyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Manisa’nın büyüyen ilçelerinden Akhisar’ın Cumhuriyet Mahallesinde yaptığı çalışmayla mahalleye sağlıklı altyapı hizmeti sağlıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı eliyle yürütülen ek kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, Cumhuriyet Mahallesinin yeni yerleşim bölgesinde ikamet edecek olan vatandaşlar da sağlıklı ve sorunsuz kanalizasyon sistemine sahip olacaklar. MASKİ ekiplerince mahallede devam eden kanalizasyon çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve ilçe MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer tarafından yakından takip ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.