Artık yatağa mahkum olmayacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2019 - 15:46, Güncelleme: 18.02.2019 - 15:46
 

Artık yatağa mahkum olmayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’nin Yiğitler Mahallesinde yaşayan ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yatalak hasta olan vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde yaşayan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’nin Yiğitler Mahallesinde yaşayan ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yatalak hasta olan vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde yaşayan Metin Karakaya, 11 ay önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yatağa mahkûm oldu. Günlük ihtiyaçlarını yerine getirmek için zorluk yaşayan Karakaya’nın yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi koştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Müdürü Kazım Aysan, Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeyi Karakaya ailesine teslim etti. Gösterilen ilgi ve yapılan destek nedeniyle yüzü gülen Metin Karakaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Karakaya ailesine geçmiş olsun dileklerini ve Başkan Ergün’ün selamlarını ileten Demirci Muhtarlık İşleri Müdürü Kazım Aysan, vatandaşların iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olduklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’nin Yiğitler Mahallesinde yaşayan ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yatalak hasta olan vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde yaşayan...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’nin Yiğitler Mahallesinde yaşayan ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yatalak hasta olan vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde yaşayan Metin Karakaya, 11 ay önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yatağa mahkûm oldu. Günlük ihtiyaçlarını yerine getirmek için zorluk yaşayan Karakaya’nın yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi koştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Müdürü Kazım Aysan, Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeyi Karakaya ailesine teslim etti. Gösterilen ilgi ve yapılan destek nedeniyle yüzü gülen Metin Karakaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Karakaya ailesine geçmiş olsun dileklerini ve Başkan Ergün’ün selamlarını ileten Demirci Muhtarlık İşleri Müdürü Kazım Aysan, vatandaşların iyi gününde de, kötü gününde de yanlarında olduklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.