Ataseven’den Soykök’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2020 - 11:05, Güncelleme: 20.05.2020 - 11:05
 

Ataseven’den Soykök’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ MUZAFFER ATASEVEN, TÜRKİYE’NİN EN GENÇ MÜFTÜSÜ OLARAK ATANAN MANİSA İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA SOYKÖK’Ü MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEKLERİNİ İLETTİ.
İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, Türkiye’nin en genç müftüsü olarak atanan Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ü makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, geçtiğimiz günlerde Manisa İl Müftülüğüne atanan Mustafa Soykök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Müftü Yardımcısı Ramazan Arba ve Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur’un da hazır bulunduğu ziyarette Ataseven’e, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hayır İşleri Şube Müdürü Haşim Yadigar eşlik etti. Manisa İl Müftüsü Soykök, Ataseven’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Ataseven de Soykök’e yeni görevinin de başarılar diledi.
İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ MUZAFFER ATASEVEN, TÜRKİYE’NİN EN GENÇ MÜFTÜSÜ OLARAK ATANAN MANİSA İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA SOYKÖK’Ü MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEKLERİNİ İLETTİ.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, Türkiye’nin en genç müftüsü olarak atanan Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ü makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, geçtiğimiz günlerde Manisa İl Müftülüğüne atanan Mustafa Soykök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Ramazan Arba ve Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur’un da hazır bulunduğu ziyarette Ataseven’e, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hayır İşleri Şube Müdürü Haşim Yadigar eşlik etti.

Manisa İl Müftüsü Soykök, Ataseven’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Ataseven de Soykök’e yeni görevinin de başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.